Οι αιτήσεις ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 28 μέρες για να υποβάλεις τη δική σου.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 28 μέρες για να υποβάλεις τη δική σου.

ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ

CHEFistry

Αλγινικό νάτριο, κιτρικό οξύ, ξανθάνη και λεκιθίνη σόγιας αποτελούν υλικά συνταγής ή αντιδραστήρια; Υδατόλουτρο, θερμόμετρο και αμπούλα αζώτου είναι εργαστηριακός ή μαγειρικός εξοπλισμός; Εξάχνωση, αποξήρανση, λυοφιλίωση, συμπύκνωση με μεταβλητή πίεση συνιστούν τεχνικές μαγειρικής ή αφορούν μάθημα χημείας;

Η CHEFistry, μια νεοσύστατη ομάδα νέων ανθρώπων με επιστημονική κατάρτιση, απαντά στα ερωτήματα αυτά!

Η CHEFistry εστιάζει σε υπηρεσίες εκπαίδευσης, διαδραστική on-site εκμάθηση και online e-εργαλεία, παρέχοντας επιστημονική γνώση και εξειδίκευση στο αντικείμενο της μοριακής γαστρονομίας σε επαγγελματίες, ιδιώτες, εκπαιδευόμενους σεφ καθώς και στο ευρύτερο κοινό. Το επιτυγχάνει ερμηνεύοντας τις χημικές αντιδράσεις κατά το μαγείρεμα και εξοικειώνοντας τον εκπαιδευόμενο με τεχνικές μοριακής κουζίνας. Παράλληλα, σχεδιάζει και προωθεί νέα μενού υψηλής γαστρονομίας σε χώρους εστίασης, «yachting» και «private dining», αναδεικνύοντας τα θρεπτικά και βιοδραστικά συστατικά νέων γεύσεων και υφών. Τέλος, η CHEFistry θα εισαγάγει στην αγορά νέα προϊόντα πρώτων υλών μοριακής κουζίνας βασισμένα στην ελληνική βιοποικιλότητα.

 
CHEFistry
CHEFistry
Alumni
CHEFistry

Κλάδοι

Τεχνολογίες/Ευζήν