Δημήτρης Λιτσικάκης
dimitris litsikakis
Δημήτρης Λιτσικάκης

Country Manager Greece, Revolut

Δημήτρης Λιτσικάκης

Country Manager Greece, Revolut

O Δημήτρης Λιτσικάκης είναι απόφοιτος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Project Management στο Lancaster University.

Εργάστηκε στην IBM UK ως Project Manager παραδίδοντας έργα πληροφορικής μεγάλης εμβέλειας. Στη συνέχεια ανέλαβε Digital Transformation Manager στην Edenred Greece όπου ηγήθηκε της ολοκληρωτικής ψηφιοποίησης των λύσεων της εταιρείας εκδίδοντας εκατοντάδες χιλιάδες προπληρωμένες κάρτες Mastercard σε δικαιούχους.

Το 2018 ανέλαβε καθήκοντα Country Manager Greece για τη Revolut, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη FinTech με έδρα το Λονδίνο. Έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 350$, η αποτίμηση της Revolut ανέρχεται στα 1,7 δισ. δολάρια! Με 2 εκατομμύρια χρήστες σε όλη την Ευρώπη, παρέχει τον πιο γρήγορο, ασφαλή και εύκολο τρόπο να αποκτήσει κανείς πρόσβαση σε πρωτοποριακές τραπεζικές υπηρεσίες με καινοτόμο mobile-only τρόπο.

Από το 2014 εκτελεί χρέη Athens Chapter Director για το Startup Grind, τη μεγαλύτερη κοινότητα επιχειρηματιών σε όλον τον κόσμο.