Εύχαρις Περπινιά
Εύχαρις Περπινιά
Εύχαρις Περπινιά

Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΙΜΑΔ, Μέλος του ΔΣ του Quality Net Foundation, και της ΕΕΔΕ.

Εύχαρις Περπινιά

H Εύχαρις διαθέτει πολυετή και σφαιρική εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων και Επικοινωνίας, μέσα από την πορεία της σε διάφορους ρόλους σε πολλούς και διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Ξεκίνησε την πορεία της από την ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε, την Ελληνική θυγατρική της Heineken NV και στη συνέχεια μετακινήθηκε στα Headquarters της Heineken NV, στην Ολλανδία. Με την επιστροφή στην Ελλάδα ανέλαβε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ και στη συνέχεια διετέλεσε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Διευθύντρια Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας στην ERGO Α.Ε. και Human Resources Executive Director της Forthnet ΑΕ. Επίσης για 3 χρόνια ασχολήθηκε με το Consulting με κύρια έμφαση σε εταιρίες στον Τραπεζικό κλάδο και τη Ναυτιλία.

Δραστηριοποιείται έντονα στο Mentoring ατομικά ή μέσω οργανώσεων όπως ΕΙΜΑΔ, JobPairs,  IforU κλπ., καθώς πιστεύει ιδιαίτερα στην αξία του. Είναι Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΙΜΑΔ, Μέλος του ΔΣ του Quality Net Foundation, και της ΕΕΔΕ. Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανωσιακή Συμπεριφορά (Management & Organisational Behaviour), καθώς και σε Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (MIS), μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και διαθέτει εκτεταμένη επιμόρφωση.