Οι αιτήσεις ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 28 μέρες για να υποβάλεις τη δική σου.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 28 μέρες για να υποβάλεις τη δική σου.

ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ
Ιουστίνος Σαρρής
ioustinos sarris
Ιουστίνος Σαρρής

Ιδρυτής της εταιρείας In City Applications και co-founder πολυάριθμων startup

Ιουστίνος Σαρρής

Ο Ιουστίνος Σαρρής είναι ιδρυτής της εταιρείας πληροφορικής In City Applications και co-founder πολυάριθμων startup, ενεργών και μη. Η In City Applications αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το product development (product management, UI/UX design, front end και backend development, system architecture, tech support) για startup, κυρίως από το Σαν Φρανσίσκο, το Πάλο Άλτο και τη Νέα Υόρκη. Ο Ιουστίνος στο σχήμα αυτό λειτουργεί ως product manager και business development consultant όταν χρειάζεται.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες της In City Applications, ο Ιουστίνος έχει ιδρύσει και ασχοληθεί με startup. Με αυτές συμμετείχε σε σημαντικά incubators όπως το Rockstart και το Start-Up Chile. Έτσι απέκτησε πείρα στο team building, project management, product management, presentation and pitching, fundraising και business development.

Η σημαντικότερη startup που ίδρυσε είναι το The City Game, ένα application το οποίο χρησιμοποιεί gamification τεχνικές για να παροτρύνει τους χρήστες να κάνουν μία καλή πράξη κάθε μέρα.