Ιουστίνος Σαρρής
ioustinos sarris
Ιουστίνος Σαρρής

Ιδρυτής της εταιρείας In City Applications και co-founder πολυάριθμων startup

Ιουστίνος Σαρρής

Ο Ιουστίνος Σαρρής είναι ιδρυτής της εταιρείας πληροφορικής In City Applications και co-founder πολυάριθμων startup, ενεργών και μη. Η In City Applications αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το product development (product management, UI/UX design, front end και backend development, system architecture, tech support) για startup, κυρίως από το Σαν Φρανσίσκο, το Πάλο Άλτο και τη Νέα Υόρκη. Ο Ιουστίνος στο σχήμα αυτό λειτουργεί ως product manager και business development consultant όταν χρειάζεται.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες της In City Applications, ο Ιουστίνος έχει ιδρύσει και ασχοληθεί με startup. Με αυτές συμμετείχε σε σημαντικά incubators όπως το Rockstart και το Start-Up Chile. Έτσι απέκτησε πείρα στο team building, project management, product management, presentation and pitching, fundraising και business development.

Η σημαντικότερη startup που ίδρυσε είναι το The City Game, ένα application το οποίο χρησιμοποιεί gamification τεχνικές για να παροτρύνει τους χρήστες να κάνουν μία καλή πράξη κάθε μέρα.