Τζελίνα Κουκουμέλη
tzelina koukoumeli
Τζελίνα Κουκουμέλη

Διευθύντρια Marketing, Κρι Κρι ΑΕ

Τζελίνα Κουκουμέλη

H Tζελίνα Κουκουμέλη είναι σήμερα Διευθύντρια Marketing στην Κρι Κρι ΑΕ. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Business Administration και Marketing στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Deree College (1984-1988).

Το 1988 ξεκίνησε την καριέρα της στην Toshiba Office Automation στο Εμπορικό Τμήμα. Το 1990 εργάστηκε στην Johnson & Johnson Hellas στο επαγγελματικό τμήμα με τους φακούς επαφής Acuvue. Το 1992 μετακινήθηκε στη Nestle Hellas ως Brand Manager στις παιδικές τροφές, Nesquik, γάλατα, και ως Group Brand Manager στα Maggi και τα νερά ΚΟΡΠΗ. Το 1999 εργάστηκε ως Marketing Manager στην Kraft Foods Hellas για τους καφέδες και τα τρόφιμα, αλλά και ως Marketing Director για όλο το Ελληνικό Business (Jacobs, Kraft Mayo, Philadelphia, Lacta, Pavlidis, Merenda).

Το 2006 ανέλαβε πολυεθνική ευθύνη ως Area Marketing Director στην Kraft Foods Europe για την Ιταλία και την Ελλάδα. Το 2008 η Τζελίνα Κουκουμέλη μετακινήθηκε στην Creta Farms αναλαμβάνοντας ως VP Marketing την ευθύνη της Ελλάδας, Αμερικής και Ισπανίας. Το 2010 ανέλαβε το Marketing της Εταιρείας Ε.Ι. Παπαδοπούλου ΑΒΕΕ , για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2015 άλλαξε αντικείμενο και ανέλαβε Επιχειρησιακή Διευθύντρια στον Όμιλο Λαμπράκη με ευθύνη στα τμήματα Marketing, Δημιουργικό και πελατειακές σχέσεις του εμπορικού τμήματος. Είναι δυναμικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΕ και του ΣΕΕ.