Τελευταία ημέρα αιτήσεων! Έχεις έως τις 15:00 για να υποβάλεις τη δική σου.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 68 μέρες για να υποβάλεις τη δική σου.

ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ

Υποστήριξη startup σε κάθε βήμα

Εκπαιδεύεσαι σε βασικούς επιχειρηματικούς τομείς. Έχεις δίπλα σου μέντορες. Στεγάζεσαι στις κτιριακές εγκαταστάσεις μας και έχεις την ευκαιρία να βρεις τα χρήματα που χρειάζεσαι.

Η χρηματοδότησή σου

Έχεις πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης για να βρεις τα χρήματα που χρειάζεσαι με τη βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων που έχεις δίπλα σου.

Οικονομικοί σύμβουλοι σε ενημερώνουν για τα προγράμματα χρηματοδότησης. Σε καθοδηγούν, ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα που σου εξασφαλίζει το απαραίτητο κεφάλαιο.

Επιβραβεύεσαι με χρηματικά βραβεία, εφόσον η επιχείρησή σου έχει τις καλύτερες επιδόσεις, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια του egg – enter•grow•go.

Σου προσφέρουμε την απαραίτητη εκπαίδευση για να:

  • Εντοπίζεις τις κατάλληλες πηγές χρηματοδότησης.
  • Επωφελείσαι από δημόσιες χρηματοδοτήσεις.
  • Αξιοποιείς τον κόσμο των επενδύσεων.

Η σύσταση της εταιρείας σου

Έχεις την απαραίτητη στήριξη και τα κατάλληλα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν στη σύσταση της επιχείρησής σου.
Αξιοποιείς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που σε διευκολύνουν στη σύσταση της εταιρείας σου, από τον τύπο εταιρείας που θα επιλέξεις και τη σύνταξη του ιδρυτικού καταστατικού, μέχρι την παρακολούθηση και ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η έδρα σου

Στεγάζεσαι σε ένα σύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών κτίριο. Εδώ σου παρέχονται οι υποδομές για την πλήρη υποστήριξη της startup σου.

Εργάζεσαι μαζί με την ομάδα σου σε πλήρως εξοπλισμένο γραφειακό χώρο. Έχεις στη διάθεσή σου αίθουσες κατάρτισης και ψυχαγωγίας που συμβάλλουν στην ανταλλαγή ιδεών, τη δικτύωση και τη συνεργασία.

Για 12 μήνες αξιοποιείς τις υποδομές που είναι απαραίτητες για την επιχείρησή σου:

  • Η CISCO προσφέρει εξοπλισμό για την ασύρματη δικτύωση του κτιρίου.
  • Η Microsoft προσφέρει πρόσβαση στο πρόγραμμα Microsoft BizSpark.
  • Ο OTE προσφέρει υπηρεσίες και εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, φιλοξενία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Η ImageFlow/Polycom προσφέρει εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης.
  • Η XEROX προσφέρει εξοπλισμό εκτύπωσης/σάρωσης.

Το κτίριο του egg – enter•grow•go

Το κτίριο του egg – enter•grow•go βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 190, Καλλιθέα και είναι εύκολα προσβάσιμο από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι πόρτες είναι ανοιχτές, καθημερινά από τις 08.00 έως τις 22.00, αλλά και Σάββατο 08.00 με 17.00.

Η οικονομική συμμετοχή σου

Κάθε μήνα καταβάλλεις το συμβολικό ποσό των 30€ για τις υπηρεσίες του egg – enter•grow•go που χρησιμοποιείς. Το συνολικό ποσό δωρίζεται στο τέλος του προγράμματος σε κοινωφελή σκοπό που επιλέγεις εσύ.

Εάν έχεις ήδη τη δική σου εταιρεία

Θα πρέπει είτε να μεταφέρεις την έδρα σου στη διεύθυνση του κτιρίου του egg – enter•grow•go, είτε να ιδρύσεις εκεί υποκατάστημα/θυγατρική.

Η εταιρική ταυτότητά σου

Ξεκινάμε μαζί το χτίσιμο του εταιρικού σου προφίλ. Σχεδιάζουμε το πιο δημιουργικό λογότυπο για την επιχείρησή σου και της δίνουμε το πιο ταιριαστό όνομα.

Δημιουργείς το πρόσωπο της επιχείρησής σου, έχοντας δίπλα σου τους κατάλληλους μέντορες.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις μάρκετινγκ που διαθέτουν σε βοηθούν να στήσεις τη δημόσια εικόνα της εταιρείας σου, ώστε να καθιερωθεί στην αγορά που απευθύνεται.

Η TRIBE προσφέρει υπηρεσίες σε θέματα ανάπτυξης δημιουργικού εταιρικών και προϊοντικών σημάτων και υλικού επικοινωνίας.

Η διαχείριση της εταιρείας σου

Γίνεσαι ο project manager του δικού σου έργου.

Έχεις την απαραίτητη στήριξη σε λογιστικά, φορολογικά, ασφαλιστικά και εταιρικής διακυβέρνησης θέματα, για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας σου.

Διατηρείς όλα τα πνευματικά δικαιώματα του business plan σου. Έχεις την κατάλληλη βοήθεια για να κατοχυρώσεις το εμπορικό σου σήμα και να προστατευτείς από περιπτώσεις αντιγραφής.

Εξειδικευμένοι άνθρωποι σε βοηθούν να εντοπίσεις πηγές χρηματοδότησης και να επιλέξεις την κατάλληλη, ώστε να καλύψεις τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής σου.

Η MP Legal προσφέρει επιχειρηματική κατάρτιση σε θέματα διαχείρισης διανοητικής ιδιοκτησίας και υπηρεσίες προστασίας διανοητικής ιδιοκτησίας και νομικής κατοχύρωσης.

Η εταιρική επικοινωνία σου 

Καλύπτεις το σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών της επιχείρησής σου και χτίζεις το brand σου.

Έχεις δίπλα σου μια ομάδα ανθρώπων που συνδυάζει τη δημιουργικότητα και την εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Αξιοποιείς τις υποστηρικτικές υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Αποκτάς βασικές γνώσεις μέσα από business bootcamp.

Το ALBA προσφέρει επιχειρηματική κατάρτιση σε θέματα Στρατηγικού Marketing.

Η Pitch προσφέρει επιχειρηματική κατάρτιση σε θέματα εταιρικής εικόνας και εταιρικής επικοινωνίας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σου

Δικτυώνεσαι διαρκώς με δυνητικούς πελάτες που θα αγοράσουν το προϊόν σου.

Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου.

Γνωρίζεις καταξιωμένους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, αλλά και πιθανούς πελάτες ή στρατηγικούς συνεργάτες (B2B match-making).

Από τα πρώτα στάδια της επιχείρησής σου, σου παρέχουμε την απαραίτητη στήριξη για να αποκτήσεις τα εφόδια που θα ενισχύσουν την οικονομική βιωσιμότητα της startup σου.

Οι άνθρωποί σου

Έχεις μαζί σου τη δυνατή ομάδα που θα εκτοξεύσει την επιχείρησή σου.

Μεγαλώνεις την επιχείρησή σου και βρίσκεις το σωστό προσωπικό ή τους συνεργάτες σου. Έχεις την καθοδήγηση των κατάλληλων ανθρώπων, ώστε να επιλέξεις ανθρώπους με γνώσεις και ικανότητες.

Αποκτάς τις απαραίτητες γνώσεις που σε βοηθούν να βρεις τα ταλέντα που αναζητάς, να αξιοποιείς και να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησής σου.

Για τη σύσταση της εταιρείας σου

Τα μέλη της ομάδας σου δεν είναι υποχρεωτικό να αποτελούν και τους μετόχους/εταίρους της startup σου. Εσύ επιλέγεις το εταιρικό σχήμα που θα δηλώσεις κατά τη σύσταση της εταιρείας σου.