Egg - Enter Grow Go

Οι απόφοιτοι του 3ου κύκλου eggi-host

Το i-host είναι το 1ο Ελληνικό Ηλεκτρονικό Βιβλίο Κρατήσεων για εστιατόρια, ξενοδοχεία και συναφείς επιχειρήσεις που δέχονται και διαχειρίζονται κρατήσεις και προσφέρουν υπηρεσίες αναψυχής. Πρόκειται για μία ψηφιακή εφαρμογή που εγκαθίσταται και λειτουργεί σε tablets και  χρησιμοποιείται από τον διαχειριστή των κρατήσεων της επιχείρησης, αντί των σημειώσεων σε χαρτιά, για την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των κρατήσεων, των τραπεζιών ή των θέσεων της επιχείρησης και των σχέσεων με τους πελάτες. 

Το i-host χρησιμοποιείται πλέον από τα δημοφιλέστερα και πιο αξιοσημείωτα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να αποτελέσει το απόλυτο ψηφιακό εργαλείο δημιουργίας πιστού πελατειακού κοινού για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας και αναψυχής.

Website: www.i-host.gr
E-mail: hi@i-host.grSensoraide
Η Sensoraide προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης της παραγωγής στους τομείς της γεωργίας, κτηνοτροφίας και ιχθυοκαλλιέργειας, με στόχο την αύξηση της παραγωγής, τη βελτιστοποίηση των παραγόμενων προϊόντων με παράλληλη εξοικονόμηση πόρων, παράγoντας και διαθέτoντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και τη διαδικτυακή πλατφόρμα λήψης αποφάσεων.                                                               
H λύση περιλαμβάνει εγκατάσταση ασύρματων κόμβων αισθητήρων (θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας, υγρασίας εδάφους, βλαβερών αερίων, φωτεινότητας, παρακολούθησης καιρικών φαινομένων, κτλ), ανάλογα με το είδος της καλλιέργειας ή της εκτροφής καθώς και το μικροκλίμα της εκάστοτε περιοχής. Oι τιμές των μετρούμενων μεγεθών αποστέλλονται στην cloud πλατφόρμα, όπου μετά την επεξεργασία, αποθηκεύονται και διατίθενται στον τελικό χρήστη με την μορφή εύχρηστων γραφικών παραστάσεων και δυναμικών αναφορών. Επίσης περιλαμβάνει ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο σύστημα δημιουργίας ειδοποιήσεων προς τον χρήστη όταν οι μετρούμενες τιμές επιβάλλουν την άμεση παρέμβαση.
Τηλ: +30 6936622332ARDUS.tech 
Η ARDUStech είναι μια νέα εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία λειτουργικών τροφίμων και ποτών. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της μικροενθυλάκωσης, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας ανώτερης ποιότητας. Με αφετηρία τη δημιουργία προϊόντων που θα βασίζονται στη μετατροπή του ελληνικού ελαιολάδου σε στερεή μορφή (Greek olive oil powder), στόχος της ARDUStech είναι η δημιουργία καινοτόμων ελληνικών προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς διεθνώς, για λύσεις και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.
E-mail: vassilis.sioros@ardustech.com
Τηλ: +30 6938929737Out of the Box
Το “Out of the Box” είναι ένα εκπαιδευτικό brand το οποίο παρέχει εξατομικευμένη διαπαιδαγώγηση “in a box”. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην ενδυνάμωση της δημιουργικότητας και της κριτικής ικανότητας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Υπό αυτό το πρίσμα, παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα εμπλουτισμού της ύλης του σχολείου για χρήση τόσο από μαθητές, όσο και από εκπαιδευτικούς. To “Out of the Box” είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διαθεματική εκπαίδευση και παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα επίπεδα σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Τηλ: +30 6937021363

Advantis Medical Imaging
Η εταιρεία Advantis Medical Imaging ασχολείται με την παραγωγή ενός προηγμένου cloud-based λογισμικού που στοχεύει στον τεχνολογικό κλάδο του brain MR Ιmaging και προσφέρει εγκυρότερη και εγκαιρότερη διάγνωση σοβαρών χρόνιων εγκεφαλικών παθήσεων. Βασικό χαρακτηριστικό καινοτομίας αποτελεί το γεγονός ότι οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούνται από το λογισμικό της Advantis Medical Imaging για την επεξεργασία των εικόνων μαγνητικής τομογραφίας διάχυσης (DTI) επιτυγχάνουν ακρίβεια 90% στην χαρτογράφηση των νευρικών ινών του ανθρώπινου εγκεφάλου, εν συγκρίσει με τις υπάρχουσες λύσεις, οι οποίες δεν ξεπερνούν σε ποσοστά ακρίβειας το 65%. Επιπλέον, καινοτομία αποτελεί και η ενσωμάτωση της cloud τεχνολογίας ως μέσο παροχής των υπηρεσιών, γεγονός το οποίο προσφέρει στον χρήστη ευελιξία και διαλειτουργικότητα.

Τel +30 698 6107 682
Costa Nostrum®
Το Costa Nostrum® (=η ακτή μας) είναι ένα καινοτόμο εργαλείο το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί στο σύνολο των παραλιών της Μεσογείου, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξή τους. Κύριος σκοπός του είναι η εκπόνηση ενός διαχειριστικού σχεδίου, ενός προτύπου πιστοποίησης στο πλαίσιο του οποίου επιτυγχάνεται η αειφόρος διαχείριση και ανάπτυξη της εκάστοτε παραλίας, με στόχο την περιβαλλοντική προστασία, την οικονομική ανάπτυξη των περιοχών περιμετρικά της παραλίας και την ευμάρεια του κοινωνικού συνόλου. 
Παράλληλα, το πρότυπο πιστοποίησης Costa Nostrum® θα είναι και μια διαδικτυακή τουριστική πύλη πληροφόρησης των επισκεπτών – τουριστών της Μεσογείου, αναφορικά με τις υποδομές, την κατηγοριοποίηση και τα χαρακτηριστικά της κάθε αειφόρου παραλίας Costa Nostrum® .
Τα οφέλη που προκύπτουν από την θέσπιση των παραλιών ως αειφόρες παραλίες Costa Nostrum®   είναι πολλαπλά και άκρως σημαντικά, τόσο από το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας, όσο και οικονομικά και κοινωνικά για τις τοπικές κοινωνίες και την οικονομία του τόπου.
Τηλ: +30 2810334025

 City Crop
Η City Crop είναι μια εταιρία που ασχολείται με την κατασκευή και την πώληση αυτοματοποιημένων συστημάτων υδροπονικής καλλιέργειας σε κλειστό χώρο που ελέγχονται από την τεχνολογία Smartphone. 
Συγκεκριμένα, το κάθε σύστημα αποτελεί μέρος μιας συσκευής η οποία επιτρέπει στον καταναλωτή να καλλιεργεί φρούτα, λαχανικά, βότανα ή ακόμα και λουλούδια κάτω από ειδικές κλιματολογικές συνθήκες. Του δίνει τη δυνατότητα να ελέγχει τη θερμοκρασία, την υγρασία, το φωτισμό και την πρόοδο της καλλιέργειας, χρησιμοποιώντας το Smartphone App, καθώς και να μοιράζεται την εμπειρία του ανταλλάσσοντας απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο μέσα από την διαδικτυακή κοινότητα της εταιρίας. 
Χάρη στο μοντέρνο και πρακτικό της σχεδιασμό τοποθετείται εύκολα σε όλους τους χώρους. Η συσκευή απευθύνεται όχι μόνο σε ιδιώτες, αλλά και επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, της διαμονής, της παρασκευής και συσκευασίας προϊόντων διατροφής, κ.ά. 
Το όραμα της City Crop είναι να ωθήσει τον καταναλωτή να αποκτήσει διατροφικές συνήθειες, οι οποίες συμβάλλουν τόσο στην υγεία, την ευεξία και τη μακροζωία, όσο και στη σημασία της αξίας του περιβάλλοντος.

Τηλ: +30 6985127667, +30 6944529565

GRAPES
Η ομάδα GRAPES δραστηριοποιείται στον κλάδο της γεωργίας ακριβείας. Στόχος μας να συστήσουμε τις τεχνολογίες της ρομποτικής και της τηλεπισκόπησης σε όλους τους Έλληνες γεωργούς - οινοποιούς. Βασικός άξονας της ομάδας GRAPES είναι η έγκαιρη διάγνωση ασθενειών στον αμπελώνα και ο εντοπισμός των ώριμων προς συλλογή  στελεχών, που θα επιφέρουν το ποιοτικότερο κρασί. Συνδυάζοντας υφιστάμενες τεχνολογίες μέσω πλατφόρμας αυτοματοποιημένης ανάλυσης, η ομάδα του GRAPES στοχεύει στη δραστική μείωση του χρόνου αναλύσεων, στη βελτιστοποίηση της ποιότητας παραγωγής, στην άριστη ανάλυση ολόκληρης της παραγωγής χωρίς σφάλματα, στη μείωση του κόστους, στην εξάλειψη κινδύνου τραυματισμού ανθρώπων και κυρίως στη βελτιστοποίηση της ποιότητας παραγωγής του κρασιού. Όραμά μας να κατακτήσουμε τις αγορές όλης της Μεσογείου. 
Τηλ: +30 6944511417


TDI (Telematic Diagnostic Imaging) 
Η TDI (Telematic Diagnostic Imaging) είναι μία εταιρεία Teleradiology (ακτινολογική γνωμάτευση από απόσταση) αποτελούμενη από 5 ακτινολόγους και έναν IT Specialist. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών Teleradiology σε πάροχους υγείας (Νοσοκομεία, Διαγνωστικά Κέντρα, Κλινικές) τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό άμεσα (Emergency Radiology), με εξειδίκευση πάνω στα συστήματα του σώματος, καθώς και ως συμβουλευτική παροχή δεύτερης γνώμης (second-opinion). Στόχος είναι η παροχή των παραπάνω υπηρεσιών να γίνεται με state-of-the-art τεχνολογικές υποδομές απεικόνισης (Diagnostic Workstations, Grayscale Screens etc), αρχειοθέτησης (PACS, RIS) και προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, συμπληρώνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο που παρέχει η εμπειρία του ιατρικού προσωπικού με σπουδές και εργασία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Τηλ: +30 6943822369, +30 6946686766, +30 6948404959,
 +30 6974559066

Reccodo  
Η Reccodo δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ειδικότερα στην παροχή υπηρεσιών, με σκοπό τη γενικότερη ανάπτυξη του κλάδου. Στόχος της Reccodo είναι να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας τόσο μεταξύ των καταναλωτών, όσο και μεταξύ των καταναλωτών και των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Όραμά της είναι να καταγραφεί και να οργανωθεί η εμπειρία κάθε καταναλωτή,  ώστε να γίνει χρήσιμο εργαλείο στην κοινωνία και στην αγορά, κάτι που θα οδηγήσει και στη βελτίωση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η πλατφόρμα της Reccodo φιλοξενεί όλα τα σχόλια των καταναλωτών, δίνει τα κίνητρα για έντονη αλληλεπίδραση μέσα στο community και παρέχει υπηρεσίες reporting και benchmarking στα ηλεκτρονικά καταστήματα.   
 

Retravelling
Η Retravelling είναι μια εταιρεία διαδικτυακής μεταπώλησης ξενοδοχειακών κρατήσεων. Η καινοτομία αναφέρεται στη δημιουργία μιας δευτερογενούς αγοράς ξενοδοχειακών κρατήσεων μεταξύ ιδιωτών (C2C) που δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση της ξενοδοχειακής κράτησης προς άλλους, οι οποίοι απολαμβάνουν εκπτωτικής τιμής. Το σχέδιο υιοθετεί Blue Ocean Strategy στην ευρωπαϊκή αγορά, αφού ο ανταγωνισμός είναι περιορισμένος, αξιοποιεί τη διεθνή τάση αύξησης των C2C συναλλαγών και οικοδομεί μια τριμερή Win-Win σχέση μεταξύ αγοραστή-πωλητή-καταλύματος.
Τηλ: +30 6978805809, +30 6945755297, +30 6976711936

Cloudpharm 
Η Cloudpharm δραστηριοποιείται στον χώρο της εφαρμοσμένης έρευνας, με κύριο στόχο την ανακάλυψη βιοδραστικών ενώσεων, δίνοντας έμφαση σε φυσικά προϊόντα από την πλούσια βιοποικιλότητα της Μεσογείου. Εφαρμόζοντας τους πλέον εξελιγμένους αλγορίθμους  σε υπολογιστική νέφους (cloud computing) η Cloudpharm  προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα στάδια ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Cloudpharm απευθύνεται τόσο στη βιομηχανία φαρμάκων, όσο και στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών. 
E-mail: info@cloudpharm.eu
Monumental Plaza, Κτήριο C, Κηφισίας 44 
Μαρούσι, 151 25, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 214 100 1098


 
Parametric Chassis
Η τεχνολογία του παραμετρικού πλαισίου οχημάτων (Parametric Chassis) είναι μία καινοτόμος εφαρμογή σχεδιασμού και εξέλιξης-εφαρμογής κατασκευής και συναρμολόγησης οχημάτων. Η εταιρεία έχει σκοπό το marketing-commercialization αυτής της τεχνολογίας διεθνώς. Στο πλαίσιο αυτό, άμεσοι στόχοι της εταιρείας είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της τεχνολογίας της στη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας γενικότερα, με παραλληλες τακτικές marketing στον χώρο των παιχνιδιών και παιχνιδομηχανών.
Τηλ: +30 6940958590

Ambaassador
Η Ambaassador και το ομώνυμο προϊόν της είναι μια πλατφόρμα, που δίνει την δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης mobile apps και εύκολης διαχείρισης χρηστών και δεδομένων της (backend as a service), αξιοποιώντας τα για την κατάλληλη στόχευση των χρηστών τους μέσω υπηρεσιών loyalty (loyalty as a service). Στόχος είναι τόσο η απαλλαγή από την ανάγκη για ύπαρξη server-side συστήματος μιας εφαρμογής, όσο και η μετέπειτα δημιουργία μιας ολοκληρωμένης loyalty στρατηγικής. Είναι βασισμένη σε cloud υποδομή, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία και την υψηλή απόδοση ανεξαρτήτως μεγέθους και χρήσης μιας εφαρμογής.

Shop Trace
To Shop Trace είναι μια εφαρμογή που αξιοποιεί την τεχνολογία Bluetooth Low Energy (BLE), κάνοντας χρήση εξειδικευμένων beacons που προσαρμόζονται στα καλάθια και στα καρότσια των Supermarkets, στοχεύοντας στην καταγραφή της πορείας που διαγράφει ο εκάστοτε καταναλωτής τους. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να αξιολογηθούν κατάλληλα και να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις συνήθειες των καταναλωτών, τις αγοραστικές τους προτιμήσεις, καθώς και κατά πόσο επιτυχημένες είναι οι καμπάνιες μεγάλων Brand Names, που λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς στα διάφορα μεγάλα Supermarkets.WEPOLITICS

Το WEPOLITICS είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που σχεδιάστηκε για την ενίσχυση της πολιτικής έκφρασης. Προσφέρει ένα πρώτο σύγχρονο εργαλείο πολιτικής διαβούλευσης που σκοπό έχει να συνδέσει τον πολίτη με τον πολιτικούς εκπροσώπους κάθε βαθμίδας. Όσο η ψηφιακή μας παρουσία γίνεται όλο και πιο σημαντική, η πολιτική έκφραση και η συμμετοχή στα κοινά μπορεί να επαναπροσδιοριστεί με έναν ιδιαίτερο, καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο.
Η ιδέα βασίζεται στη δημιουργία του πρώτου πολιτικού κοινωνικού δικτύου, με στόχο την ανταλλαγή και διαμόρφωση απόψεων μέσα από ερωτήσεις και την άμεση ποσοτικοποίηση και απεικόνιση των απαντήσεων μέσα από στατιστικά διαγράμματα.

RECYCGLOBE
Η RECYCGLOBE είναι μια νέα καινοτόμα επιχείρηση στο χώρο της ανακύκλωσης. Μέσω της πλατφόρμας www.recycglobe.com  συνδέονται άμεσα χρήστες, που διαθέτουν ανακυκλώσιμα υλικά (υγρά και στερεά) με εταιρείες ή ιδιώτες, που δραστηριοποιούνται στην περισυλλογή και επεξεργασία τους. 
Η Recyglobe σχεδιάζει και βελτιώνει ένα διαδικτυακό εργαλείο, με στόχο να παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα της στοχευόμενης συλλογής στην πηγή, καθαρών και διαχωρισμένων υλικών. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους ιδιώτες, να απολαμβάνουν τα ανταποδοτικά οφέλη ή την άμεση ανταμοιβή από την ανακύκλωση: recycle. connect. gain.
Τηλ: +30 6944 520 914

Shopkeep 
Το Shopkeep είναι μια πλατφόρμα συλλογής, καταγραφής, αποθήκευσης και ανάλυσης καταναλωτικών δεδομένων από σημεία πώλησης, με τη χρήση έξυπνων τηλεφώνων. Η καταγραφή γίνεται αυτόματα με μία και μόνο αλληλεπίδραση και σε πραγματικό χρόνο. Έτσι οι χρήστες μπορούν να έχουν μια αναλυτική εικόνα των εξόδων τους και της κατανομής κόστους ανά κατηγορία προϊόντων. Παράλληλα, οι εμπορικές επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενοι οργανισμοί μπορούν έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη λύση ανάλυσης καταναλωτικών δεδομένων.

RaMon
Η RaMon είναι πλατφόρμα αυτόματης ανάλυσης ηχητικού περιεχομένου για ραδιοφωνικές εκπομπές που προσφέρει σε ειδικούς διαφήμισης, διαφημιζόμενες εταιρείες αλλά και στα ραδιοφωνικά προγράμματα ποσοτικοποιημένες αναφορές και δεδομένα. Ο χρήστης μπορεί να βλέπει πότε, σε ποιόν ραδιοφωνικό σταθμό και σε τί είδους περιεχόμενο αναπαρήχθη μια συγκεκριμένη διαφήμιση, ή όλες οι διαφημίσεις ενός συγκεκριμένου προϊόντος, ή των ανταγωνιστών του. Εκτός από τους αλγόριθμους εντοπισμού διαφημίσεων, το RaMon αναπτύσσει αλγόριθμους για την ανάλυση του ίδιου του περιεχομένου των ραδιοφωνικών εκπομπών, ως προς την ομιλία και τη μουσική, ώστε να παρέχει στους ενδιαφερόμενους και ένας είδος έμμεσης περιγραφής του target group, στο οποίο απευθύνονται οι διαφημίσεις. 

Website: http://ramon.gr/ 

Cocoon Modules
Η ιδέα των Cocoon Modules στηρίζεται στην επανάχρηση και μεταποίηση εμπορευματοκιβωτίων (shipping containers) με σκοπό τη δημιουργία χώρων στέγασης βάσει μορφωματικού (modular) σχεδιασμού. Αξιοποιώντας τη γεωμετρία των containers, παραδίδεται στην αγορά ένα high-end προϊόν, που μπορεί να κατασκευαστεί με έως και 50% χαμηλότερο κόστος, σε σχέση με μια συμβατική κατασκευή, να είναι έως και 100% αυτόνομο, ενώ ο χρόνος κατασκευής του να κυμαίνεται από 3-10 εβδομάδες. Δυο βασικά σημεία είναι η αυτοματοιποίηση της κατασκευής/παραγωγής και η ενσωμάτωση των αειφόρων τεχνολογιών και “έξυπνων” συστημάτων χαμηλής τεχνολογίας για εφαρμογές στις καθημερινές ανάγκες και για έλεγχο του καταλύματος εξ αποστάσεως. Στις άμεσες προτεραιότητες της Cocoon Modules είναι η ανάπτυξη του έργου μέσω της διαδραστικής ιστοσελίδας και η κατασκευή ενός πρωτοτύπου, που θα χρησιμοποιηθεί ως έκθεμα, αλλά και ως σημείο αναφοράς για την εταιρεία.  OptiFlex Energy
Η OptiFlex Energy παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα για τη βέλτιστη διαχείριση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, οικιακών και βιομηχανικών, διασυνδεμένων στο Δίκτυο, ή αυτόνομων, που μπορεί να περιλαμβάνουν μονάδες αυτοπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), διατάξεις αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας και ελεγχόμενα φορτία.
Με τα συστήματα τηλεμέτρησης, πρόβλεψης, βελτιστοποίησης και ελέγχου της Optiflex επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω ευέλικτης διαχείρισης του ενεργειακού μείγματος από τις διαθέσιμες πηγές ενέργειας, μεγιστοποιείται η απόδοση των επενδύσεων κύριου εξοπλισμού των εγκαταστάσεων, όπως μονάδες ΑΠΕ και συστήματα αποθήκευσης και αυξάνονται οι δυνατότητες ενεργειακής αυτονομίας.

VesselBot
To VesselBot είναι μια καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα ναύλωσης πλοίων εμπορικής ναυτιλίας, η οποία επιτρέπει τόσο στους Πλοιοκτήτες, όσο και στους Ναυλωτές να εντοπίζουν τον ιδανικό αντισυμβαλλόμενο. Μέσω μιας αυτοματοποιημένης διαδικασίας οι δυο πλευρές, αφού πρώτα δηλώσουν τη διαθεσιμότητα των πλοίων και των φορτίων τους αντίστοιχα, λαμβάνουν τις καλύτερες προτάσεις προς συνεργασία για μεταφορά των φορτίων και τη ναύλωση των πλοίων τους. Οι προτάσεις αυτές προκύπτουν από τη χρήση του αλγορίθμου αντιστοίχισης που έχουμε αναπτύξει λαμβάνοντας  υπόψη έναν αριθμό από γεωγραφικές, τεχνικές, εμπορικές και οικονομικές παραμέτρους. Ο στόχος και το όραμα του VesselBot είναι να παρέχει στην παγκόσμια αγορά της Ναυτιλίας ένα νέο τεχνολογικό εργαλείο, μέσω του οποίου θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, επιτυγχάνοντας έτσι μείωση στα λειτουργικά κόστη, καθώς και στον απαιτούμενο χρόνο για την διεκπεραίωση ναυλώσεων, με αποτέλεσμα την αύξηση των κερδών και των δυο εμπλεκόμενων μερών.

 
 Website: www.Vesselbot.com
 E-mail: info@vesselbot.com 
Τηλ: +30 695 192 8830 /+30 211 401 6523
Wanderlust 
Η Wanderlust φιλοδοξεί να αποτελέσει διαδικτυακή πλατφόρμα βιωματικού τουρισμού, μέσω της οποίας αναδεικνύεται ο ελληνικός θεματικός τουρισμός, προωθώντας μια διαφορετική ματιά στο σύγχρονο ελληνικό τουριστικό πρότυπο. Καλύπτει την αυξανόμενη ζήτηση και απαντά στη σύγχρονη αυτή τάση τουρισμού με οργανωμένη και συγκεντρωμένη παροχή υπηρεσίας. Μέσω μίας ανταγωνιστικής, ελκυστικής και εύχρηστης πλατφόρμας προβάλλει και δίνει τη δυνατότητα κρατήσεων τόσο  σε διαφόρων ειδών καταλύματα (ξενώνες, αγροτικές κατοικίες, φάρμες κτλ), όσο και σε  εναλλακτικές δραστηριότητες (αγροτουρισμός, άθληση περιπέτειας, γαστρονομικές εμπειρίες, πολιτιστικές περιηγήσεις, πολιτισμικές εκδηλώσεις, κ.α.), στις οποίες ο ταξιδιώτης θα έχει ενεργή και προσωποποιημένη συμμετοχή.Befriend & Offer
Η Befriend & Offer είναι μία καινοτομική, κοινωνική επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα από 2 αδέρφια, τον Βαγγέλη και τον Ηλία Μπανιά. Δραστηριοποιείται μέσω του site www.bando.gr στο λιανικό εμπόριο ανδρικών και γυναικείων casual ενδυμάτων, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα με την επωνυμία Befriend & Offer. Σκοπός της εταιρείας είναι η σύνδεση της επιχειρηματικότητας με την κοινωνική προσφορά μέσω μίας καινοτομικής διαδικασίας πώλησης των προϊόντων της, αφού για κάθε προϊόν που πωλείται, ο επισκέπτης του site επιλέγει αν η εταιρεία θα προσφέρει ένα αντίστοιχο ένδυμα σε κάποιον που το έχει ανάγκη, ή θα στηρίξει οικονομικά έναν από τους συνεργαζόμενους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Website: www.bando.gr
E-mail: indo@bando.gr
Τηλ: +30 211 0124296
BFP Advanced Technologies
Η BFP Advanced Technologies είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει την τεχνολογική ανάπτυξη, παράγοντας καινοτόμα υλικά και λειτουργικά φιλμ νανο-τεχνολογίας υψηλής αντοχής, με ασύγκριτες ιδιότητες και χαρακτηριστικά για την αποκατάσταση, προστασία και συντήρηση σχεδόν κάθε  επιφάνειας. 
Με κάθε νέο προϊόν μας γίνεστε μέρος της εξέλιξης και ταυτόχρονα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος. Η πολυετής εμπειρία στην επιστήμη των υλικών και στις βιομηχανικές εφαρμογές αποτελεί εγγύηση της υψηλής προστιθέμενης αξίας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Το χαρτοφυλάκιό μας αποτελείται από επικαλυπτικά συστήματα για επαγγελματίες και πιστοποιημένους εφαρμοστές, καθώς και από προστατευτικές επικαλύψεις απευθείας εφαρμοζόμενες από τον τελικό χρήστη.  
Η εταιρεία έχει ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία. Κατέχουμε 3 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ενώ 4 ακόμα καινοτομικές μέθοδοι είναι σε διαδικασία κατοχύρωσης. 
Στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων βρίσκεται η κορυφαία ποιότητα. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά ISO και ακολουθεί αυστηρές προδιαγραφές. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους οργανισμούς και αποτελούν την πρωταρχική επιλογή για μεγάλους κατασκευαστές, εξειδικευμένους επαγγελματίες και συνειδητοποιημένους χρήστες. 
Στη BFP Advanced Technologies είμαστε υπερήφανοι κάθε φορά που κάνουμε πράξη μια πρωτότυπη ιδέα. Και ακόμα πιο υπερήφανοι, όταν μας εμπιστεύονται ακριβώς για αυτό.

Τηλ: +30 2107010050  Fax: +30 2107010050