Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 30 ημέρες για να υποβάλεις αίτηση.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 30 ημέρες για να υποβάλεις αίτηση.

ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ

PerformAnts

Ψηφιακός κόσμος

Το PerformAnts είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή για τη διοργάνωση συναυλιών. Απευθύνεται σε επαγγελματίες μουσικούς, venues και manager, και κοινό.

Το περιβάλλον αναλαμβάνει σε ρόλο ηλεκτρονικού manager να βοηθήσει τα συγκροτήματα και τις σκηνές να έρθουν κοντά, να διοργανώσουν συναυλίες εύκολα και να τις διαφημίσουν στη συνέχεια στο κοινό.

Το PerformAnts αντικαθιστά τα παραδοσιακά τηλεφωνήματα και email τυποποιώντας κουραστικές και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες που δεν προσθέτουν αξία στην καλλιτεχνική δημιουργία. Βοηθά τα συγκροτήματα να ανακαλύψουν ταιριαστά venues και αντίστροφα, με τεχνικές μηχανικής μάθησης και έναν αποτελεσματικό μηχανισμό αναζήτησης. Υποστηρίζει τη διοργάνωση περιοδειών, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να κλείνουν συναυλίες σε διαδοχικές ημέρες και να μειώσουν τα μεταφορικά έξοδα, και διαφημίζει στοχευμένα τις συναυλίες στο ενδιαφερόμενο κοινό.

Το PerformAnts αυξάνει την κινητικότητα των μουσικών και την προσβασιμότητα των venues μειώνοντας το κόστος και την πολυπλοκότητα της διοργάνωσης συναυλιών. Στέλνει τη μουσική να βρει το κοινό της, όπου κι αν αυτό βρίσκεται.