Άννυ Τρύφων
Άννυ Τρύφων
Άννυ Τρύφων

Διευθύνουσα σύμβουλος της Designia Insurance Brokers από το 2000.

Άννυ Τρύφων

Η Άννυ Τρύφων είναι από το 2000 διευθύνουσα σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, μιας εταιρείας με σημαντικές επιδόσεις και σταθερά ανοδική και δυναμική πορεία στον κλάδο μεσιτείας ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της έχει βρεθεί σε ποικίλες θέσεις ευθύνης σε μεγάλους οργανισμούς, αναλαμβάνοντας ουσιαστικές πρωτοβουλίες με τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που τη διακρίνουν. Έχει εργαστεί ως διευθύντρια διεθνών πελατών σε κορυφαία διεθνή επιχείρηση μεσιτείας ασφαλίσεων, καθώς και ως διευθύντρια wholesale εργασιών στη Designia Insurance Brokers.

Μέσα από την πορεία της στον κλάδο έχει αποκτήσει σημαντική διεθνή τεχνογνωσία στη διαχείριση μεγάλων και σύνθετων πελατολογίων, καθώς και τη γνώση, την εμπειρία και την αξιοπιστία ενός top level στελέχους που είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις ανάγκες των πελατών της και να τους προσφέρει υπηρεσίες που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά τους.

Κατέχει πτυχίο από το τμήμα φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει παρακολουθήσει ελληνικά και διεθνή σεμινάρια Management, τεχνικών διαπραγμάτευσης, στρατηγικής πωλήσεων και Business Development.

Έχει υπάρξει μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο σύνδεσμο Ελλήνων μεσιτών ασφαλίσεων, ενώ από το 2021 είναι αναπληρωματικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣΕ.

Άννυ Τρύφων
Άννυ Τρύφων
Άννυ Τρύφων

Διευθύνουσα σύμβουλος της Designia Insurance Brokers από το 2000.