Αθανάσιος Έξαρχος
Αθανάσιος Έξαρχος
Αθανάσιος Έξαρχος

CEO της Vantage Towers Greece.

Αθανάσιος Έξαρχος

Ο κ. Αθανάσιος Έξαρχος είναι CEO της Vantage Towers Greece, της νέας εταιρείας που δημιούργησαν η Vodafone Ελλάδας και η Wind Hellas.

Προηγούμενα, διατέλεσε Strategy Manager στην ομάδα στρατηγικής πωλήσεων της Nokia σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στη διάρκεια της θητείας του στη Nokia, στην οποία εντάχθηκε το 1998, ανέλαβε μια σειρά ηγετικών θέσεων, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Διευθυντή Πωλήσεων Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας και του Strategy Manager για την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Ήταν μέλος της στρατηγικής διοικητικής ομάδας της Nokia στην Ελλάδα από το 2003 και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος από το 2009 έως το 2020.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 από το R&D της Siemens και ήταν ιδρυτικό στέλεχος του τμήματος που σήμερα είναι γνωστό ως Nokia Technology Center Athens.

Είναι κάτοχος BSc in Computer Science και MSc in System Design από το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι πιστοποιημένος Business coach και πιστοποιημένος Project Management Professional.

Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τα ταξίδια, το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, τη φωτογραφία, το coaching, το mentoring και τον εθελοντισμό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Αθανάσιος Έξαρχος
Αθανάσιος Έξαρχος
Αθανάσιος Έξαρχος

CEO της Vantage Towers Greece.