Γιώργος Δανιόλος
Γιώργος Δανιόλος
Γιώργος Δανιόλος

CEO του ομίλου CORDIA (πρώην ENGIE), εταιρείας ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management και ενεργειακών υπηρεσιών.

Γιώργος Δανιόλος

Ο Γιώργος Δανιόλος είναι σήμερα ο CEO του ομίλου CORDIA (πρώην ENGIE), της μεγαλύτερης εταιρείας ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management και ενεργειακών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Προηγούμενα διατέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΡΩΝ Ενεργειακής από το 2017 έως το 2022 ενώ ταυτόχρονα υπήρξε και Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΡΩΝ Θερμοηλεκτρικής από το 2017 μέχρι το 2021. Έχει υπάρξει επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της ENGIE Hellas A.E. από το 2006 μέχρι το 2021, έχοντας ουσιαστικά την ευθύνη τριών εταιρειών τα τελευταία 5 έτη. Η πορεία του σε αυτές τις εταιρείες συνοδεύτηκε από επιτυχημένους εταιρικούς μετασχηματισμούς, αύξηση τζίρου και μεριδίου αγοράς σε όλους τους τομείς που οι τρεις αυτές εταιρείες δραστηριοποιούνται. 

Μέχρι το 2006 εργαζόταν στη Vodafone σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Vodafone Albania CEO, South Europe Commercial Manager, Head of Strategy, etc.) για περισσότερο από 10 έτη.

Έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (Πανεπιστήμιο Πατρών) και μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα (University of Warwick). Είναι πατέρας δύο παιδιών, κολυμπάει, ψαρεύει, κάνει ποδήλατο και μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.