Μάρθα Κεσίσογλου
Μάρθα Κεσίσογλου
Μάρθα Κεσίσογλου

Corporate Affairs Executive Director της Nova

Μάρθα Κεσίσογλου

Η Μάρθα Κεσίσογλου είναι στέλεχος μάρκετινγκ, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και βιωσιμότητας και δημοσίων σχέσεων με καριέρα 25 ετών σε διευθυντικές θέσεις μάρκετινγκ, επικοινωνίας και ΕΚΕ στον τραπεζικό τομέα και την αεροπορία/τουρισμό.

Έχει εργαστεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στη NovaBank (Millennium bcp), στην τράπεζα Πειραιώς και στη Eurobank, όπου διετέλεσε Διευθύντρια Wholesale Μάρκετινγκ, ΕΚΕ και Δημοσίων Σχέσεων (2014-2021), καθώς και μέλος του Steering Committee του egg - enter grow go.

Η καριέρα της, μέχρι σήμερα, είχε άμεση σχέση με όλες τις εταιρικές και επικοινωνιακές λειτουργίες μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της συμβουλευτικής επικοινωνίας C-suite, των σχέσεων τύπου, της διαχείρισης κρίσεων, stakeholders engagement, του ολοκληρωμένου μάρκετινγκ business to market (λιανική, χονδρική, start-up), εσωτερική επικοινωνία, έναρξη επιχειρηματικών συνεργειών και πρωτοβουλιών μεγάλης κλίμακας, παραδοσιακής και ψηφιακής διαφήμισης, βιωσιμότητας και μετασχηματισμού ESG και στρατηγικής προσέγγισης δημοσίων σχέσεων 360. Σήμερα είναι σύμβουλος στρατηγικής, επικοινωνίας και βιωσιμότητας και σύμβουλος του Προέδρου του ΣΕΤΕ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η Μάρθα είναι κάτοχος Business B.Sc. από το Deree College και μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο του Κεντ. Είναι μέλος της Επιτροπής Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, μέντορας νεοσύστατων επιχειρήσεων, εθελόντρια financial literacy & school mentor και αποδέκτης πολυάριθμων βραβείων για το μάρκετινγκ, την καινοτομία, την εταιρική κοινωνική ευθύνη και την επιχειρηματικότητα.

Μάρθα Κεσίσογλου
Μάρθα Κεσίσογλου
Μάρθα Κεσίσογλου

Corporate Affairs Executive Director της Nova