agrofoodRnD
Agro επιχειρηματικότηταΑνάπτυξη και παροχή τεχνογνωσίας για την παραγωγή εκχυλισμάτων από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά καθώς και από παρα-προϊόντα και απόβλητα της βιομηχανίας τροφίμων με χρήση βελτιστοποιημένων «πράσινων» τεχνικών εκχύλισης και διαλυτών, με στόχο τη χρησιμοποίησή τους ως υλικά (π.χ. φυσικές χρωστικές, αντιοξειδωτικά, αντιμικροβιακά, ενισχυτικά γεύσης κ.α.) Ελληνικής προέλευσης, σε καινοτόμα προϊόντα τροφίμων και καλλυντικών με σκοπό την αντικατάσταση των συμβατικών προσθέτων.