Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 37 ημέρες για να υποβάλεις αίτηση.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Έχεις άλλες 37 ημέρες για να υποβάλεις αίτηση.

ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ

isMOOD

Ψηφιακός κόσμος
isMOOD
Industry Κλάδοι
Ψηφιακός κόσμος
Επικοινωνία Επικοινωνία
www.ismood.com

Η isMOOD είναι μια εταιρεία ανάλυσης δεδομένων και εξόρυξης γνώσης που ειδικεύεται στην ανάλυση δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα σε πραγματικό χρόνο.

Στόχος και όραμα της isMOOD είναι να χτίζει γέφυρες μεταξύ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να «ακούνε» σε πραγματικό χρόνο τη «φωνή» των καταναλωτών και να ενεργούν αποτελεσματικά.

Η πλατφόρμα της isMOOD έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους μηχανικής μάθησης μεγάλης ακρίβειας και αναλύοντας μεγάλο όγκο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Μέσα από την πλατφόρμα της isMOOD μπορεί κανείς να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο τα θέματα που συζητά το κοινό σχετικά με ένα θέμα, ένα δημόσιο πρόσωπο, ένα brand, ένα προϊόν και τα ανταγωνιστικά του, να εντοπίσει το συναίσθημα του κόσμου απέναντι στα θέματα αυτά, τις ανάγκες των καταναλωτών, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες ή και απειλές.

Τα δεδομένα αυτά μετατρέπονται σε πολύτιμη επιχειρηματική γνώση για τους πελάτες της εταιρείας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στο πλαίσιο της επικοινωνίας και marketing, αλλά και στην ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας.