Θέμης Σαρανταένας
Θέμης Σαρανταένας
Θέμης Σαρανταένας

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ & Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) και ασχολείται ενεργά στο χώρο 22 χρόνια. 

Έχει εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε διάφορες θέσεις και στα Brands με τις περισσότερες πωλήσεις .Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα, εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). 

Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει έξι βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις, με το πιο πρόσφατο να έχε κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το 2023. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα Aesthstic Awards. 

Ακόμα: επιμελείται και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM” που μεταδίδεται εβδομαδιαία ζωντανά στο Κανάλι 1 90,4 FM αλλά και την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στην Ελληνική τηλεόραση από την συχνότητα του ΟΝΕ CHANNEL και έντεκα ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική και στον Καναδά στο ελληνόφωνο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. 

Τέλος, τα marketing podcasts του φιλοξενούνται στην portal της Athens Voice και εβδομαδιαία έρχονται στις πρώτες θέσεις των charts πανελλαδικά στην κατηγορία του marketing.

Θέμης Σαρανταένας
Θέμης Σαρανταένας
Θέμης Σαρανταένας

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ & Ανάπτυξης Επιχειρήσεων