Egg - Enter Grow Go

Οι απόφοιτοι του 2ου κύκλου egg


Roomius
ask | compare | book
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα roomius.com ευελπιστεί να αποτελέσει την πύλη εισόδου του ταξιδιώτη στους ελληνικούς προορισμούς, “ξεκλειδώνοντας” για λογαριασμό του τη δική του καλύτερη προσφοράς διαμονής.
Οι ταξιδιώτες αναζητούν κατάλυμα  και οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων υποβάλλουν προσωποποιημένες προσφορές, επιθυμώντας παράλληλα να προϊδεάσουν για το επίπεδο φιλοξενίας τους… Η κράτηση πραγματοποιείται κατόπιν μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ανταγωνιστικής διαδικασίας!
Τ: (+30) 211 800 80 78 | W: www.roomius.com | E: info@roomius.com


INSTABAR
Φανταστείτε να είστε στο Βερολίνο και να πίνετε την μπύρα σας... στη Μύκονο! Φανταστείτε να είστε σε ένα Ξενοδοχείο του Λονδίνου με θέα... την Ακρόπολη! Ή στο διαμέρισμά σας στην Κυψέλη και να έχετε θέα... τον καταπράσινο κήπο σας! Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να προσφέρει ένα προϊόν όπως το INSTABAR, ένα νέο ψηφιακό προϊόν στιγμιαίας αρχιτεκτονικής. Πρόκειται για "έξυπνες οθόνες" με τη μορφή και τις διαστάσεις ενός παραθύρου, μιας πόρτας, ενός τοίχου ή μιας οροφής. Είναι ένα μέσο προβολής μιας παλέτας ποικίλων video concepts, προσφέροντας την οπτικοακουστική ψευδαίσθηση που επιθυμεί ο κάθε χρήστης. Αυτές οι οθόνες χρησιμοποιούν μια online πλατφόρμα μέσω της οποίας είναι ενεργή μια ολόκληρη κοινότητα. Η Instabar κοινότητα ανταλλάσσει videos, δημιουργεί concepts, αλληλεπιδρά και έχει άποψη, και κάπως έτσι επιτυγχάνεται η διαρκής μεταμόρφωση ενός χώρου.
Εμείς, οι ιδρυτές του Instabar, ο Αλέξανδρος και η Κίρκη, θέλουμε να δώσει έναν βιωματικό χαρακτήρα στα social media και σε αυτό που λέγεται user-generated-content.


Marble Arts
Η εταιρεία Marble Arts θα ασχοληθεί με τη κατασκευή πολυτελών μαρμάρινων προϊόντων, με δυνατότητα οπίσθιου φωτισμού τεχνολογίας LED. Με το φως αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του υλικού, ενώ παίζοντας με το χρώμα των LED, τα μαρμάρινα αντικείμενα γίνονται πολυμορφικά. Θα χρησιμοποιήσουμε λευκό μάρμαρο Νάξου που είναι το πιο φωτοδιαπερατό στον κόσμο. Με αυτό κατασκευάστηκαν τα κεραμίδια του Παρθενώνα, ώστε να φωτίζεται υποβλητικά το εσωτερικό του ναού.

Το μάρμαρο που αλλάζει χρώματα, πολλαπλασιάζει τις σχεδιαστικές δυνατότητες αρχιτεκτόνων και καλλιτεχνών. Τους επιτρέπει να αναπτύξουν πιο εργονομικά σκαλοπάτια, πλατείες ή προσόψεις κτηρίων που αλλάζουν ύφος, επιφάνειες τραπεζιών που λειτουργούν ως φωτιστικά και πληθώρα άλλων πολυμορφικών μικροαντικειμένων.
 Mediterranean Wellness Camp
H εταιρεία Mediterranean Wellness Camp δραστηριοποιείται στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού& Ευεξίας. Βασικός άξονας της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες ευεξίας υψηλής ποιότητας και οργανωμένα πακέτα διακοπών αναδεικνύοντας τα οφέλη του Μεσογειακού «Ευ Ζην» σε τουρίστες -ασθενείς που θέλουν να χρήση εξειδικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης και  υπηρεσιών ευεξίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, αλλά και  σε επισκέπτες που επιθυμούν να ενσωματώσουν στις διακοπές τους στην Ελλάδα με υπηρεσίες  ή πακέτα διακοπών που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του Μεσογειακού «Ευ Ζην», μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες,   καθημερινή άσκηση, ημερήσιες πολιτιστικές εκδρομές, διατροφικές συμβουλές, σεμινάρια μαγειρικής και life coaching.

Tο όραμα της εταιρείας Mediterranean Wellness Camp είναι να:
1.    αναδείξει τις αξίες του Μεσογειακού τρόπου ζωής , τις φυσικές ομορφιές και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας
2.    βελτιώσει την ποιότητα ζωής του συμμετέχοντα
3.    προσφέρει  μοναδική εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα

E-mail: info@mwc.com.gr 

TechatBricks
Έχεις βρεθεί και εσύ στην θέση να αναρωτηθείς αν έκλεισες το θερμοσίφωνα? Αν όταν θα γυρίσεις σπίτι θα έχει ζεστό νερό, ή  εξαιτίας της κακής χρήσης ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήρθε φουσκωμένος? Θα ήθελες να ανοίγεις η να κλείνεις το θερμοσίφωνα ενώ είσαι έκτος σπιτιού, η να τον προγραμματίζεις να ανοίξει και να κλείσει όποτε θες; Tο πλυντήριο, τον συναγερμό, την καφετιέρα,  το κεντρικό σύστημα θέρμανσης ή ό,τι άλλο σκεφτείς? Η εταιρεία Techome δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη αυτοματισμών για οικιακές συσκευές που θα ελέγχονται απομακρυσμένα από Smartphone-Tablet-Smartwatch-Η/Υ. Η καινοτομία της εταιρείας είναι πως δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να φτιάξει  το δικό του DIY (do it yourself) έξυπνο σπίτι με μικρό κόστος.DONORwiz
Το DONORwiz αποτελεί μια μοναδική πλατφόρμα (web & mobile) που συνδέει μη κερδοσκοπικά σωματεία, οργανισμούς ή σκοπούς, με δυνητικούς υποστηρικτές/εθελοντές που έχουν διάθεση να προσφέρουν. Κι αυτό με την ενεργή στήριξη/χορηγία εταιριών. Με το DONORwiz παρέχονται στα σωματεία/οργανώσεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να προσεγγίσουν εύκολα & απλά πιθανούς υποστηρικτές/εθελοντές, ενώ στο ευρύτερο κοινό παρέχεται ένας νέος και εύκολος τρόπος προσφοράς. Η καινοτομία της πλατφόρμας είναι ότι διαχειρίζεται συνολικά την εθελοντική προσφορά σε 3 επίπεδα: οικονομική προσφορά (χρήματα), προσφορά ειδών και προσφορά χρόνου/δεξιοτήτων. Επιπλέον, για κάθε είδους προσφοράς ο υποστηρικτής επιβραβεύεται άμεσα, ηθικά & υλικά.
FEAC
Η FEAC Engineering αποτελεί μια δυναμική εταιρεία μηχανικών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη προϊόντων μέσω ηλεκτρομηχανολογικής προσομοίωσης. Η υψηλού επιπέδου παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανάπτυξη υπολογιστικών εργαλείων, καθιστούν δυνατή την επίλυση μηχανικών προβλημάτων υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014, εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά συνάπτοντας συνεργασίες με τεχνικές & κατσκευαστικές εταιρείες, δημόσιους φορείς, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια. Η FEAC Engineering αναπτύσσει το δικό της λογισμικό εργαλείο προσομοιώσεων – PITHIA – το οποίο σε συνδυασμό με άλλα υπολογιστικά εργαλεία (Computer Aided Engineering (CAE)), δίνουν τη δυνατότητα state-of-the-art λύσεων κατά  τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης ενός προϊόντος, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την κατασκευή του πρωτοτύπου. Η αποδεδειγμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των μηχανικών της FEAC αποτελεί εγγύηση όσον αφορά  την αξιοπιστία και την ακρίβεια των παρεχόμενων υπηρεσιών και του PITHIA, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του κόστους ανάπτυξης ενός προϊόντος, στη βελτίωση της αποδοτικότητας του  και στην αύξηση των επιδόσεων του προϊόντος και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της FEAC.
FEAC Engineering P.C. 
Αυστραλίας 61, 26442 Πάτρα
Β. Λεωφ. Κηφισσίας 44
Monumental Plaza-Κτίριο C
15125 Μαρούσι / Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2613 – 019794, 212-1002609
CoolRadar
Το CoolRadar μια έξυπνη web & smartphone εφαρμογή που κάνει προσωποποιημένες προτάσεις για φαγητό και ποτό με βάση την περίσταση και τις πραγματικές επιθυμίες του κάθε χρήστη.
Είσαι στην πόλη και ψάχνεις για  φαγητό, ποτό σε ένα μέρος κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου; Με λίγα μόνο “κλικ” θα βρεις αμέσως το μέρος που σου ταιριάζει τη στιγμή που το θέλεις, ανάλογα με την παρέα που είσαι και με την διάθεση που έχεις.
Γιατί το CoolRadar προτείνει το κατάλληλο μέρος στο κατάλληλο άτομο την κατάλληλη στιγμή.
Μήπως ψάχνεις για underground μέρος για τρελό χορό παρέα με ωραίες γυναίκες; Ρομαντικό δείπνο με τον ή την πρώην σου;

Κατέβασε το CoolRadar στο smartphone σου!
EMPORIO XILA BA P.C.
Το Πρώτο Ελληνικό E-shop της Κίνας – The “8” Project
Η εταιρεία “EMPORIO XILA BA P.C.”, που ξεχώρισε ως «το Πρώτο Ελληνικό E-shop της Κίνας» αποτελείται από μία δυναμική ελληνοκινεζική ομάδα και έχει ως αρχικό στόχο να συστήσει στους Κινέζους καταναλωτές την Ελλάδα ως χώρα παραγωγό ποιοτικών προϊόντων, να τους «εκπαιδεύσει» στα Ελληνικά προϊόντα και στη συνέχεια, να δημιουργήσει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων αποκλειστικά Ελληνικών προϊόντων που θα απευθύνεται μόνο στην Κινέζικη αγορά. To όραμά μας είναι να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων σε αυτή την τεράστια αγορά, να προωθήσουμε την εξωστρέφεια και να εκπροσωπήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες Ελληνικές εταιρείες και παραγωγούς στη διαδικτυακή αγορά της Κίνας.
Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε μαζί μας αυτή τη δυναμική αγορά! 
isMOOD  
Η isMOOD είναι μια εταιρία ανάλυσης δεδομένων και εξόρυξης γνώσης που ειδικεύεται στην ανάλυση δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα σε πραγματικό χρόνο. Στόχος και όραμα της isMOOD είναι να χτίζει γέφυρες μεταξύ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να «ακούνε» σε πραγματικό χρόνο τη «φωνή» των καταναλωτών και να ενεργούν αποτελεσματικά. Η πλατφόρμα της isMOOD έχει σχεδιαστεί για αυτόν το σκοπό, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους μεγάλης ακρίβειας και αναλύοντας μεγάλο όγκο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.
Telephone: +30 211 1982668
Υγαία
Στην ορεινή Βαρβίτσα του Πάρνωνα, στα 1270 μ υψόμετρο εδώ που τα πάντα είναι απροσποίητα και αυθεντικά μας καλλιεργήθηκε η ιδέα να δώσουμε νέα ζωή στη γη μας και να δημιουργήσουμε την Υγαία.
Η Υγαία είναι μια καινοτόμος ελληνική επιχείρηση καλλιέργειας φρέσκων ευεργετικών για την υγεία υπερκαρπών Goji berry, μύρτιλο και αρώνια. Υγαία για εμάς σημαίνει "Υγεία από τη γη" και η ταυτότητα μας συνδέεται με την επιλογή να προσφέρουμε φρέσκους τους συγκεκριμένους υπερκαρπούς αλλά και με την απόφαση μας να εφαρμόσουμε πράσινες καλλιεργητικές πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον και τον καταναλωτή.
Website: www.ygea.gr
Telephone: +30 6946800901
Twitter:@ΥΓΑΙΑ 
CITYFAST 
Η CITYFAST είναι εταιρία ταχυμεταφορών με στόχο να παρέχει υπηρεσίες υβριδικού ταχυδρομείου (Hybrid post) που είναι ο συνδυασμός ηλεκτρονικής και φυσικής αποστολής επιστολών και εγγράφων, μέσω διαδικτύου, mobile applications και εκτυπωτικών κέντρων πολύ κοντά στον τελικό παραλήπτη.
Προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών του υβριδικού ταχυδρομείου η CITYFAST θα επιτύχει πλήρη καθετοποίηση, οικονομίες κλίμακας και οικονομικό όφελος για τους πελάτες, καταργώντας παράλληλα τα ταχυδρομικά καταστήματα και εφαρμόζοντας ΠΡΩΤΗ στην ελληνική αγορά ένα καινοτόμο μοντέλο κινητών κέντρων διαλογής και διανομής ταχυδρομικών αντικειμένων, όπου όλες οι εργασίες ετικετοποίησης, βέλτιστης δρομολόγησης κτλ γίνονται εν κινήσει – on the vehicle.
Επιπλέον για τις παραδόσεις μικρών αποστάσεων και ειδικά στα κέντρα των πόλεων, επωφελείται των πλεονεκτημάτων της χρήσης ποδηλάτων.

Telephone: +30 2110121455

 


Vaia Gkerlioti Single Member P.C.
H εταιρεια Vaia Gkerlioti P.C. ειδικεύεται στο σχεδιασμό κοσμημάτων και παραγωγής υφασμάτων ένδυσης με πρωτοποριακό τρόπο σχεδιασμού και κατασκευής, προσδίδει νέα αισθητική στο χώρο του κοσμήματος και των ρούχων.

Ο σχεδιασμός των κοσμημάτων γίνεται με παραμετρικά συστήματα και κατάλληλους μαθηματικούς αλγορίθμους στο ψηφιακό περιβάλλον του υπολογιστή. Η κατασκευή τους γίνεται με εξειδικευμένους εξαιρετικής ποιότητας και επιλογής νέων υλικων τρισδιάστατους εκτυπωτές. 

Ο επεξεργασία των υφασμάτων γίνεται με τη δημιουργία σχεδίων στον υπολογιστή, με εξαιρετικά μοναδική τεχνική handmade αλλά και συγκεκριμένων μηχανών για plisse υφάσματα.

www.vaiagkerlioti.com 
Telephone: +30 6972309514 


 
PiNG
Στη PiNG δημιουργούμε προϊόντα και εφαρμογές για έξυπνα σπίτια και επιχειρήσεις. Το όραμά μας είναι να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να μετατρέψουν ένα οποιοδήποτε κτίριο σε έξυπνο με αποδοτικό και οικονομικό τρόπο. Για να το πετύχουμε, επανασχεδιάζουμε μία συσκευή που θα είναι ταυτόχρονα μετρητής και ελεγκτής της παροχής ρεύματος, με τη δυνατότητα διασύνδεσης οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής στο διαδίκτυο, δίνοντας την ευχέρεια στο χρήστη να ελέγχει τη λειτουργία των συσκευών του και να ενημερώνεται για την κατανάλωση ρεύματος σε πραγματικό χρόνο, να λαμβάνει μηνύματα σχετικά με μη αναμενόμενη συμπεριφορά αλλά και σε εμάς να συγκεντρώνουμε μεγάλο όγκο δεδομένων που μπορούν να αξιοποιηθούν με τεχνικές ανάλυσης Big Data. Από τις λειτουργίες αυτές δημιουργούμε μία σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες οι οποίες υπόσχονται πως θα αλλάξουν την έννοια που έχουμε στο μυαλό μας για την ασφάλεια, τον αυτοματισμό και την αποφυγή ζημίων σε σπίτια και εργασιακούς χώρους. 
Telephone: +30 6974630411
Sesame 
Τo Sesame είναι μια εφαρμογή βασισμένο στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας της αυτόματης αναγνώρισης, με σκόπό τις ανέπαφες συναλλαγές.
Η λειτουργία του είναι απλή και διαδραστική. Ο καταναλωτής πρέπει  απλά να κατεβάσει την εφαρμογή SESAME στο smartphone, να δημιουργήσει το προσωπικό του προφίλ και να το συνδέσει με την τραπεζική κάρτα πληρωμής που επιθυμεί. Από εκεί και πέρα με το SESAME, οι «πόρτες» θα ανοίγουν για αυτόν!

Ο χρήστης θα μπορεί για παράδειγμα να εισέρχεται σε μία καφετέρια, όπου θα αναγνωρίζεται αυτόματα η είσοδό του στο κατάστημα μέσω του κινητού του τηλεφώνου, και θα του δίνεται η δυνατότητα να παραγγείλει ό,τι επιθυμεί καθώς επίσης και να πληρώσει κάνοντας click στο  «SESAME PAY».

Το παραπάνω παράδειγμα να εφαρμόζεται σε όλες τις «πόρτες» της καθημερινότητας! Από ένα χώρο στάθμευσης που θα εισέρχεστε και θα εξέρχεστε έχοντας πάνω σας, απλά το κινητό σας χωρίς εισιτήρια και ουρές… μέχρι την είσοδο σας σε όλα τα  μουσεία του κόσμου!
Treep
Η ομάδα μας εργάζεται πάνω στην δημιουργία μίας online εφαρμογής που απλοποιεί και επιταχύνει σημαντικά την διαδικασία οργάνωσης ταξιδιών.
Το βασικό concept είναι η προσπάθεια συνδυασμού των διαφόρων υπαρχουσών διαδικτυακών τουριστικών εφαρμογών σε μία ενιαία μηχανή επεξεργασίας και το φιλτράρισμα της πληροφορίας μέσω της παραμετροποίησης της αναζήτησης.
Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός νέου τρόπου αναζήτησης τουριστικών επιλογών και πιστεύουμε πως το Treep θα γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους επιλέγουν να οργανώσουν μόνοι τους τα ταξίδια τους.

Hermes - V 
H “Hermes-V”, είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία η οποία παρέχει καταγραφή, επεξεργασία και αξιολόγηση της κατάστασης των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.
Επιπλέον, πραγματοποιεί άμεση και real time διάγνωση και ειδοποίηση για οποιαδήποτε βλάβη στο εν κινήσει όχημα. Η υπηρεσία αυτή υλοποιείται με την εγκατάσταση σε κάθε όχημα μιας μικρής ηλεκτρονικής συσκευής, η οποία καταγράφει, σε συνεχή και πραγματικό χρόνο την κατάσταση του οχήματος, τηρεί ηλεκτρονικό αρχείο και ιστορικό του οχήματος. Οι υπηρεσίες δεν προϋποθέτουν παρέμβαση στο όχημα και διατίθενται σε όλα τα οχήματα κατασκευασμένα μετά το 1998.

Πάρε τον έλεγχο του οχήματός σου και νιώσε ασφάλεια στο δρόμο με την Hermes-V!
Tel: +30 2108041137
City Tales
Η City Tales P. C. είναι μια Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα.  Όραμα της εταιρείας μας είναι να κάνουμε ξανά προσβάσιμη την αρχιτεκτονική, δημιουργώντας νέους τρόπους εξερεύνησης των πόλεων. Επιδιώκουμε να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση των ανθρώπων με τον αστικό ιστό και τα κτίρια της πόλης τους, να επαναφέρουμε το ενδιαφέρον του κοινού για τις διεργασίες που διαμορφώνουν το δομημένο περιβάλλον και να αναζωπυρώσουμε το διάλογο για την ζωντανή ιστορία.
Αναπτύσσουμε μια εφαρμογή που ξέρει την πόλη σου και διαμορφώνει αρχιτεκτονικές αφηγήσεις γύρω σου. Ιστορίες που συνδέουν τα κτίρια, τους ανθρώπους πίσω από αυτά, και συνθέτουν την εικόνα της πόλης.
Η εφαρμογή απευθύνεται στον κάθε περιηγητή του κόσμου που ενδιαφέρεται για μια εμπειρία πέρα από τις τουριστικές καμπάνιες ή τους μύθους της σύγχρονης εποχής.
Σε παροτρύνει να αντιληφθείς καλύτερα το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι, να ξαναγνωρίσεις οικείες περιοχές, να φανταστείς το παρελθόν και ίσως να οραματιστείς το μέλλον.
inNav
Πλατφόρμα πλοήγησης σε μεγάλους εσωτερικούς χώρους για smartphone και tablet.
Insight Group PC
Η εταιρεία μας αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση και εμπειρία στην υποστήριξη εταιρειών, όσον αφορά τη λογιστική και φορολογική υποστήριξη, καθώς επίσης τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό. Tα στελέχη μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης πόρων καθώς επίσης και ισχυρή τεχνογνωσία σε λογιστικά και φορολογικά ζητήματα. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω της Cloud based πλατφόρμα μας e-finance, όπου έχουν άμεση πρόσβαση στα οικονομικά τους αποτελέσματα και ενημέρωση μέσω dashboards, datamarts και αριθμοδεικτών.

Οι τομείς στους οποίους εξειδικευόμαστε είναι οι κάτωθι:
- Νεοφυείς εταιρίες
- Λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη
- Επιχειρηματικός  & επιχειρησιακός σχεδιασμός
- Σχεδιασμός λογισμικού για οικονομικές εφαρμογές (Fintech solutions).


PacEd 
H διαδραστική πλατφόρμα The PacEd είναι η πρωτότυπη πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης (elearning platform)  η οποία λειτουργεί σαν παγκόσμια κοινότητα (community) και αγορά (marketplace), όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να διδάξει και να διδαχθεί γνώσεις & πρακτικές δεξιότητες (skills) όπου και αν βρίσκεται, όποτε το επιθυμεί.

Χρησιμοποιεί εργαλεία επιβράβευσης και δίνει κίνητρα για ενασχόληση σε βάθος χρόνου (gamification).
Δίνουμε έμφαση στο ελληνικό στοιχείο, αλλά η πλατφόρμα είναι εύκολα μετατρέψιμη και προσαρμόσιμη σε άλλες γλώσσες και κουλτούρες.

Στην πλατφόρμα The PacEd είναι ευπρόσδεκτος όποιος πιστεύει ότι μπορεί να προσθέσει σε γνώση ή/και πρακτική εμπειρία.

Tel: +30 6974 046 318
TRIPSTIGIOUS P.C.
Η πολυεθνική ομάδα της TRIPSTIGIOUS Ι.Κ.Ε. αναπτύσσει μια πλατφόρμα που συμπεριλαμβάνει πολυάριθμες mobile και web εφαρμογές που ειδικεύονται στον εισερχόμενο τουρισμό από Ασία (Κίνα, Ιαπωνία και Κορέα) αρχικά στην Ελλάδα και την Κύπρο με μελλοντική επέκταση και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Επιπλέον, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες προώθησης και προβολής προς επιχειρήσεις που σχετίζονται ή επωφελούνται από τον τουρισμό και που επιθυμούν να προσελκύσουν αποτελεσματικά αλλά και να εμπλέξουν στις δραστηριότητές τους επισκέπτες από την Ασία.
Η “όλα σε ένα” ταξιδιωτική πλατφόρμα μας, παρέχει λύσεις στους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού του ταξιδιού τους (αυτόματος προγραμματισμός ταξιδιού, mobile τουριστικός οδηγός, αγορά υπηρεσιών, κλπ) μέχρι την επιστροφή τους στη χώρα προέλευσης (e-shop με τοπικά προϊόντα της χώρα που επισκέφθηκε ο χρήστης).
Tel: +30 211 800 3455Owiwi
Η εταιρεία δραστηριοποιείται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στον χώρο του gaming.
Η Owiwi κατασκευάζει serious games και η καινοτομία που εισάγει είναι το να φτιάχνει τέτοια παιχνίδια για να χρησιμοποιηθούν στις σύγχρονες επιχειρήσεις για την επιλογή και αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού τους.
Με απλά λόγια ο υποψήφιος εργαζόμενος η και ο ήδη υπάλληλος μιας εταιρίας καλείται να παίξει ένα online παιχνίδι στρατηγικής. Ενώ ο παίκτης παίζει και παίρνει αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι, αυτές καταγράφονται και αναλύονται ούτος ώστε στο τέλος να βγαίνει ένα πλήρες report  για όλες τις δεξιότητες του ατόμου και το εργασιακό του προφίλ και περαιτέρω εάν αυτό ταιριάζει με κάποια συγκεκριμένη θέση μιας εταιρίας.

Σωστές και λάθος απαντήσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν σωστοί και λάθος άνθρωποι για συγκεκριμένες θέσεις.
Το παιχνίδι εξελίσσεται ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη με αποτέλεσμα να μετράται και να αποκαλύπτονται ο αληθινός εαυτός και τα πραγματικά κίνητρα του υποψηφίου.

Η φιλοσοφία πίσω από όλο αυτό είναι πως η μόνη σταθερή επένδυση των επιχειρήσεων δεν είναι άλλη από τους ανθρώπους της.
Όπως άλλωστε είχε και ο Πλάτωνας, ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε για το παιχνίδι και τη συμβολή του στη διαμόρφωση της προσωπικότητας κάποιου «Πολύ περισσότερο μπορείς να γνωρίσεις κάποιον παίζοντας μαζί του μια ώρα παρά συζητώντας μαζί του έναν ολόκληρο χρόνο».
Website: www.owiwi.gr