Egg - Enter Grow Go

Οι Απόφοιτοι του 1oυ κύκλου eggCherrypick 
Ο μέσος μαθητής στην Ελλάδα, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ξεκινάει, τουλάχιστον, δύο εξωσχολικές δραστηριότητες. Ο μέσος γονιός στη χώρα, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ξεκινάει… το τρέξιμο. 
Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την CherryPick. Τη νέα υπηρεσία ασφαλούς και έγκαιρης μεταφοράς μικρών και μεγάλων παιδιών προς και από τις εξωσχολικές τους δραστηριότητές.
H υπηρεσία μας βασίζεται σε μία νέα τεχνολογική πλατφόρμα πλοήγησης που μπορεί να σχεδιάζει καθημερινά τις βέλτιστες διαδρομές, βάσει των διευθύνσεων των παιδιών και να τα μεταφέρει με συνέπεια προς και από τον προορισμό τους, δίνοντας παράλληλα, τη δυνατότητα στους γονείς να γνωρίζουν πότε έφυγε και επέστρεψε το παιδί στο σπίτι.
Corporate website :  http://www.cherrypick.gr/ και Happy Hour
Η ιδέα μας αφορά στην δημιουργία μιας εφαρμογής(application) η οποία θα ενημερώνει τους χρήστες-κοινό για τις προσφορές που υπάρχουν στην πόλη στον τομεά της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Ο χρήστης θα μπορεί  με βάση τα δικά του κριτήρια(περιοχή,”κοντινότερο μαγαζί”,φθηνότερο ποτο κ.α) να ενημερώνεται άμεσα για την προσφορά  που κάνει ο ιδιοκτήτης cafe,bar,club,εστιατορίου την στιγμή ακριβώς που την κάνει καθώς και την χρονική διάρκεια που θα έχει αυτή. Αναφερόμαστε σε προσφορές που δεν έχουν κατ ανάγκη συγκεκριμένη μέρα και ώρα όπως έχουμε συνηθίσει αλλά σε προσφορές που τις κάνει ο καταστηματάρχης την δεδομένη χρονική στιγμή που θα ήθελε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον χώρο του. Έτσι ο καταναλωτής θα μπορεί να επωφεληθεί από την οικονομική προσφορά αυτή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ο επιχειρηματίας από την αυξημένη προσέλευση στο μαγαζί του.
Αλήθεια σε πόσους από εμάς δεν έχει τύχει να κατευθυνόμαστε προς κάποια περιοχή για την νυχτερινή μας διασκέδαση και κάποια στιγμή να αναρωτηθούμε σε ποιό μαγαζί τελικά θα πάμε. Ίσως λοιπόν μια πιο οικονομική και ταυτόχρονα το ίδιο ποιοτική λύση που θα ανακαλύψουμε από το κινητό μας μέχρι και την τελευταία στιγμή, η οποία θα συνοδεύεται από τις μουσικές επιλογές του μαγαζιού καθώς και την εικόνα του μέσω φωτογραφιών, μπορεί και να κερδίσει μια θέση...  


Rubber Duck Software P.C
Η εταιρεία Rubber Duck Software P.C. ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού για τη βελτιστοποίηση εφαρμογών σε σύγχρονες υπολογιστικές πλατφόρμες. Οι σύγχρονες εφαρμογές παράγουν και επεξεργάζονται μεγάλες ποσότητες δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Εν τω μεταξύ, οι εταιρείες κατασκευής υλικού (hardware) προσπαθούν να επιταχύνουν αυτές τις διαδικασίες, αξιοποιώντας τον παραλληλισμό των καινούριων συστημάτων.
Δυστυχώς όμως, ο προγραμματισμός σε τέτοιες πλατφόρμες δεν είναι εύκολος, καθώς οι προγραμματιστές χρειάζεται να έχουν μια βαθιά γνώση του υλικού (hardware) για να βελτιώσουν περαιτέρω τις εφαρμογές τους.
Οι βιβλιοθήκες λογισμικού της RDS γεφυρώνουν αυτό το κενό, παρέχοντας στους προγραμματιστές τις απαραίτητες διεπαφές, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν για τις εφαρμογές τους αποτελεσματικά και χωρίς κόπο το υποκείμενο υλικό.
Corporate website: www.rdsoftware.eu
Necova P.C.

Η Necova P.C. δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας. Η καινοτομία, το όραμα και πολυετή εμπειρία στο χώρο της έρευνας και ανάπτυξης ήταν τα στοιχεία που συνέδεσαν τα μέλη της ομάδας της Necova P.C. με στόχο της ανάπτυξη καινοτόμων ενεργειακών προϊόντων.
Η Necova P.C. αναπτύσσει το προϊόν hp-necovery ένα καινοτομικό προϊόν (απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας) το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους έχουν εγκαταστήσει στις οροφές των σπιτιών τους Φ/Β. Το hp-necovery αυξάνει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί ενέργεια για παραγωγή ζεστού νερού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για κάλυψη αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης μιας κατοικίας είτε στην θέρμανση της. Το πρόβλημα: Η απόδοση του Φωτοβολταϊκού panel μειώνεται στις  υψηλές θερμοκρασίες! 
Η λύση: Το hp-necovery αυξάνει την απόδοση του Φωτοβολταϊκού panel! 
Η Necova PC στο πλαίσιο του προγράμματος egg σχεδίασε και ανέπτυξε το hp-necovery, ένα σύστημα που αυξάνει την απόδοση του οικιακού φωτοβολταϊκού πάρκου και ταυτόχρονα εξοικονομεί ζεστό νερό χρήσης. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία και επικοινωνία επισκεφτείτε τον ισότοπο μας www.necova.gr.Μουσείo Ελληνικής Γαστρονομίας
Η ομάδα μας σχεδιάζει το πρώτο Μουσείo αφιερωμένο στην Ελληνική Γαστρονομία. Στον χώρο που σχεδιάζουμε θα προβάλλεται η Ιστορία και ο Πολιτισμός που συνδέεται με την διατροφή στην Ελλάδα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. 
Για την προβολή αυτών των στοιχείων θα χρησιμοποιούνται φυσικά εκθέματα και ψηφιακές εφαρμογές, ο συνδυασμός των οποίων θα δίνει ένα διαδραστικό αποτέλεσμα, καθιστώντας την Μουσειακή ξενάγηση ιδιαίτερα ευχάριστη.
Παράλληλα, στον χώρο οι επισκέπτες θα έρχονται σε επαφή με προϊόντα της ελληνικής φύσης, τα οποία θα μπορούν να δοκιμάζουν και να μαθαίνουν πώς να τα χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους διατροφή μέσα από δραστηριότητες όπως μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσίας.Bluperty
Η Bluperty PC φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα που θα εξειδικεύεται στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε την αγοραπωλησία ακινήτων απλή, γρήγορη και αξιόπιστη, μεταφέροντας την διαπραγμάτευση online και εκσυγχρονίζοντας τις συναλλαγές.
Σχεδιάζουμε κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κτηματαγοράς. Αναπτύσσουμε μία νέα ηλεκτρονική μέθοδο αγοραπωλησίας ακινήτων μέσω μιας διαφανούς πλατφόρμας προβολής, πληροφόρησης και διεξαγωγής ηλεκτρονικών δημοπρασιών. Οι πωλητές καθορίζουν τους όρους της δημοπρασίας και αξιολογούν τις προσφορές. Οι αγοραστές εντοπίζουν επενδυτικές ευκαιρίες και πλειοδοτούν σε πραγματικό χρόνο για την κατακύρωσή τους.

Όραμά μας είναι μία αγορά ακινήτων πιο διαφανή και αποτελεσματική. Πιστεύουμε πως κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών και φέροντας τα δύο μέρη σε μια ισότιμη διαπραγμάτευση, η πραγματική αξία κάθε ακινήτου αναδεικνύεται.
Corporate website: www.bluperty.com

Verdical 
H εταιρεία Verdical Planting Systems p.c. δραστηριοποιείται στην μελέτη και κατασκευή συστημάτων φύτευσης κάθετων επιφανειών. Στο πλαίσιο της πράσινης αρχιτεκτονικής και της βιώσιμης ανάπτυξης έχει ως σκοπό να παρέχει μια πιο απλή και οικονομική λύση από τις ήδη υπάρχουσες ώστε να προωθήσει την ανάπτυξη των κάθετων κήπων στην Ελλάδα. Σκοπός της είναι η δημιουργία προϊόντων που θα τα χαρακτηρίζει η ευκολία εφαρμογής ακόμα και από τον απλό χρήστη χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις. Τα προϊόντα αγοράζονται στην τελική τους μορφή, έτοιμα προς φύτευση και ανάρτηση, δίνοντας την επιλογή τμηματικής επεκτασιμότητας προσαρμοζόμενα έτσι στις ανάγκες του χρήστη και στις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε εφαρμογής.
Ομάδα: Πέτρος Μπόσκο, mail: petros.boskos@verdical.eu, Ευσταθία Κατσιμπάρδη, mail: efstathia.katsimpardi@verdical.eu, Πάνος Παπαγεωργίου, mail: anos.papageorgiou@verdical.eu
Verdical p.c., mail: info@verdical.eu
Πληροφορίες:

Enios
Η εταιρεία eNIOS (e-Noesis Inspired Operational Systems, e-nios.com) δραστηριοποιείται στο χώρο της Βιοπληροφορικής, αναπτύσσοντας υπολογιστική πλατφόρμα ανάλυσης μοριακών δεδομένων μεγάλης κλίμακας (DNA/RNA, μεταβολιτών) για τη Βιοτεχνολογία και την εξατομικευμένη Ιατρική. Η δυσκολία στην ερμηνεία των δεδομένων αυτών, που περιέχουν το σύνολο της γενετικής πληροφορίας ενός οργανισμού, είναι σήμερα ο κυριότερος ανασταλτικός παράγοντας στην αξιοποίησή της για τον ορθολογικό σχεδιασμό νέων θεραπευτικών και διαγνωστικών μεθόδων που λαμβάνουν υπόψη ολόκληρο το γονιδίωμα ως σύστημα αλλά και τη διαφοροποίησή του από άτομο σε άτομο. Οι εφαρμογές της eNIOS, μέσω της χρήσης αλγορίθμων εξόρυξης δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης πραγματοποιούν την ανάλυση δεδομένων μοριακών τεχνικών υψηλής απόδοσης (Next Generation Sequencing, Metabolomics), συμβάλλοντας στην ερμηνεία πολύπλοκων βιολογικών μηχανισμών και αποδίδοντας μοριακούς δείκτες-στόχους για νέες θεραπευτικές και διαγνωστικές μεθόδους.
Corporate website: www.e-nios.com

PETIMEZI
Το πετιμέζι που χρονολογείται εδώ και 3.000 χρόνια, αποτελεί μία τις αρχαιότερες γλυκαντικές ουσίες, μαζί με το μέλι και χρησιμοποιείτο σαν υποκατάστατο της ζάχαρης, ή για υγιεινή διατροφή. Το PETIMEZI μας παράγεται στον Τύρναβο από σταφύλι ΠΟΠ, μοσχάτο μαύρο Τυρνάβου, συνδυάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής με τη σύγχρονη τεχνολογία. Το PETIMEZI μας παράγεται από τον παρατεταμένο βράσιμο μούστου για ώρες, μέχρι να γίνει σκούρο και σιροπιαστό χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και διατηρείται για μεγάλο χρόνο. Η γεύση του δεν είναι μόνο γλυκιά, αλλά πολύ πιο σύνθετη, με ελαφρά πικρό υπόβαθρο. Προσφέρει ενέργεια, υψηλά ποσοστά σιδήρου και ασβεστίου και θεωρείται από τους παλιούς ότι έχει αντιβιοτικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται σε γλυκά κατά το ψήσιμο και επίσης ως ένα γλυκό επικάλυμμα για μερικά φαγητά, γλυκά ή σαλάτες. SimpleApps
Το tourismart αποτελεί μία ολοκληρωμένη σουίτα mobile προϊόντων που απευθύνονται σε κάθε τουριστική επιχείρηση. Η διαχείριση της επιχείρησης είναι πλέον on the go και χωράει στην οθόνη κάθε tablet, smartphone ή laptop. Η σουίτα περιλαμβάνει εταιρική mobile εφαρμογή (mobile app), σύστημα διαχείρισης εφαρμογής (mobile app admin) και σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης. (ERP). Mε το mobile app και admin, η επιχείρηση δημιουργεί και διαχειρίζεται το περιεχόμενό του app της, προσφέροντας πρόσβαση σε τοπικό τουριστικό οδηγό, αλλά και στα services της από τo smartphone του πελάτη, ενώ το  ERP προσφέρει λειτουργίες όπως πελατολόγιο, κρατήσεις και ενημερώνεται αυτόματα για χρήση services που έχουν γίνει μέσω του mobile app. Get your business mobile, get tourismart.
Corporate website: www.tourismart.grMusicaLogic 
Η εταιρεία MusicaLogic παράγει καινοτόμες υπολογιστικές εφαρμογές για αυτόματη σύνθεση μουσικής. Στόχευσης της εταιρείας είναι η εμπορική προώθηση της τεχνολογίας αιχμής πάνω στην αυτόματη σύνθεση μουσικής, αρχικά μέσα από εφαρμογές για έξυπνες συσκευές. Η συνέχεια περιλαμβάνει υπολογιστικές εφαρμογές που μέχρι σήμερα κινούνται στα πλαίσια της επιστημονικής φαντασίας, “ντύνοντας” με αυτόματα παραγόμενη μουσική το περιεχόμενο εικόνας, βίντεο ή ακόμα και χώρους. Το ανθρώπινο δυναμικό της MusicaLogic περιλαμβάνει επιστήμονες και καλλιτέχνες από διάφορα πεδία, ενώ με την υποστήριξη των ανθρώπων και των υπηρεσιών του “egg”, η χάραξη της στρατηγικής για την κλιμάκωση του έργου της εταιρείας γίνεται μια ενθουσιώδης και απολαυστική διαδικασία. Για περισσότερες πληροφορίες στο Corporate website  www.musicalogic.eu.

Brain New World
Την εταιρεία «Brain New World», συστήνουν νέες επιστήμονες που στοχεύουν στη δημιουργία μιας πρωτοπόρου για τα ελληνικά δεδομένα εταιρείας, η οποία θα προσφέρει καινοτόμα προϊόντα στον τομέα της βιοτεχνολογίας. Συγκεκριμένα, θα παρέχεται βιολογικό υλικό και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε εργαστήρια και επιχειρήσεις που διεξάγουν έρευνα στο τομέα της Ιατρικής-Βιολογίας. Στόχος είναι να καλυφθούν εξειδικευμένες ανάγκες που θα εξυπηρετούν την έρευνα για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων νόσων του νευρικού συστήματος.Webtheater 
Η ομάδα του Webtheater έχει ένα και μοναδικό σκοπό: να ενώσει θεατρικές 
παραστάσεις και κοινό. Θέλουμε θέατρο εύκολα και άμεσα προσβάσιμο. Το Webtheater θα δημιουργήσει μια κατάλληλα οργανωμένη πλατφόρμα, ένα εργαλείο για τους παραγωγούς, για να διανέμουν κινηματογραφημένες θεατρικές παραστάσεις on demand στους χρήστες για μια διαδραστική και απολαυστική εμπειρία. Το όραμά μας είναι να καταφέρουμε να προσφέρουμε παραστάσεις σε υψηλή ανάλυση προσβάσιμες σε ένα παγκόσμιο κοινό.
Enter in Art
Η ομάδα του Enter in Art ετοιμάζει μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την ανάδειξη και την προώθηση της σύγχρονης εικαστικής τέχνης.
Corporate website: http://enterart.net


Nestcargo
Η Nestcargo (www.nestcargo.com) είναι μια ηλεκτρονική αγορά διεθνών μεταφορών που φέρνει σε επαφή εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις με μεταφορικές και διαμεταφορικές εταιρείες. Βοηθά επιχειρήσεις να βρουν άμεσα και αποτελεσματικά τον κατάλληλο μεταφορικό συνεργάτη για αποστολή φορτίων μέσω ξηράς, θαλάσσης και αέρος στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας συλλογής προσφορών, οι επιχειρήσεις εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και βρίσκουν ανταγωνιστικές τιμές μέσα από ένα μεγάλο εύρος αξιολογημένων μεταφορικών επιχειρήσεων. Οι μεταφορικές επιχειρήσεις αυξάνουν την πληρότητα των μεταφορικών τους μέσων, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και το πελατολόγιό τους. Η εταιρεία ΤΡΑΚΜΠΕΡΝΤ Ι.Κ.Ε. που δημιούργησε τη Nestcargo, ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται έκτοτε στην ελληνική αγορά, με βλέψεις ανάπτυξης σε γειτονικές χώρες.

Website: http://nestcargo.com/ 
E-mail: info@nestcargo.com
Τηλ: +30 210 90 20 282
180DEGREES
Η 180DEGREES είναι μία φίρμα ρούχων, με αιχμή του δόρατος τα πολυμορφικά ρούχα. Η ένδυση, ως κύριο μέρος της καθημερινότητας μας, έχει πλέον υποστεί αλλαγές τις οποίες η αγορά έχει μεν αναγνωρίσει αλλά δεν έχει καλύψει: τα ρούχα γίνονται ακόμα πιο δυνατός τρόπος έκφρασης, αλλά δεν έχουν προσαρμοστεί στους γρήγορους ρυθμούς μας. Τα πολυμορφικά ρούχα έρχονται να απαντήσουν στις καινούργιες ανάγκες μας για ευκολία, προσαρμοστικότητα, εξατομίκευση, καθώς και την ανάγκη για οικονομία. Ένα πολυμορφικό ρούχο αγοράζεται στην τιμή του ενός, αλλά μπορεί να μεταμορφωθεί σε δύο ή τρία ρούχα, προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές, ξανά και ξανά ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Founder και σχεδιάστρια των ρούχων αυτών είναι η Μαρία Πραστάκου, απόφοιτη του London College of Fashion και μεταπτυχιακό από το ALBA Graduate Business School. Πληροφορίες:

 

Frogs & Flies
“Ονομάζομαι κύριος Γιατίς και είμαι ο πολυμήχανος γάτος που μετατρέπει τη γνώση σε διαδραστικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Eίμαι το μεγάλο αφεντικό της Frogs & Flies και για αυτό μην περιμένετε από τους βοηθούς μου να σας μιλήσουν για τη δουλειά τους.  Βρίσκονται κλεισμένοι στα γραφεία τους και δουλεύουν για… εμένα.  Μιάου! 
Ο Κωνσταντίνος είναι ο προσωπικός μου γυμναστής, διαμορφώνει τις κινήσεις μου ώστε να με απολαμβάνετε καλύτερα. Ο Καίσαρας είναι ο στυλίστας μου, με βουρτσίζει, με αρωματίζει, φροντίζει το βεστιάριο και τα gadgets μου. Η Αλίκη είναι η φωνή μου, απαθανατίζει τις ιστορίες μου «μεταφράζοντας» σκέψεις και λέξεις από τα νιάου-νιάου σε Ελληνικά  και Αγγλικά. 
Σύντομα θα μπορείτε όλοι να με βρείτε στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple και της Google και να με φιλοξενήσετε στη δική σας κινητή συσκευή, ώστε να παίξουμε  με τις ώρες μαθαίνοντας.”
Corporate website: http://www.frogs-n-flies.com
 Heliix
Η εταιρεία Heliix δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση καινοτομικών οικιακών συσκευών υψηλής απόδοσης. Ξεκινώντας με τη συσκευή PhaethonTM, η εταιρεία στοχεύει να παρέχει στα μοντέρνα νοικοκυριά οικονομικώς ανταγωνιστικά προϊόντα, που βασίζονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γεφυρώνοντας έτσι το χάσμα μεταξύ οικονομικής βιωσιμότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Η συσκευή PhaethonTM , επιτρέπει στα νοικοκυριά να εξοικονομούν έως και 30% της ενέργειας που καταναλώνουν ετησίως, ενώ παράλληλα διπλασιάζει την απόδοση και αυξάνει το χρόνο ζωής του ηλιακού τους θερμοσίφωνα, χρησιμοποιώντας θερμότητα που εκείνος κανονικά απορρίπτει στο περιβάλλον, για να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα.


DressCode
Η διαδικτυακή πλατφόρμα του DressCode έρχεται να δώσει απαντήσεις στα καθημερινά διλλήματα και απορίες που έχουμε όλοι, σχετικά με το ντύσιμο μας. Τι να φορέσω για την αυριανή συνέντευξη για δουλειά? Με τι να ταιριάξω τα κόκκινα αθλητικά μου παπούτσια? Είναι ΟΚ αυτή η μπλούζα με το τζιν μου? Μήπως έχω ντυθεί πάρα πολύ καλά για το πάρτυ σήμερα? Ερωτήσεις σαν τις παραπάνω κάνουμε όλοι στους γύρω μας ώστε να πάρουμε τη γνώμη τους και να ντυθούμε κατάλληλα. Στο DressCodeδημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου  οι χρήστες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και έχουν τη δυνατότητα να  δείξουν τον τρόπο που ντύνονται, να εξερευνήσουν στυλιστικές επιλογές άλλων χρηστών και να «λύσουν» της απορίες τους μέσω προσωπικών τους φωτογραφιών. Η μόδα βρίσκεται παντού στους γύρω μας και όχι στις σελίδες περιοδικών και για αυτό το λόγο στο DressCode δημιουργούμε μια πλατφόρμα «μοδας» στο επίκεντρο της οποίας είναι ο καθημερινός χρήστης.Athens Insiders
Οι Insiders προσφέρουν προσωποποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες και απευθύνονται στους επισκέπτες της Ελλάδας που επιθυμούν να γνωρίσουν την χώρα ?εκ των έσω?.
Η ομάδα αποτελείται από νέους διάφορων ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία στα ταξίδια. 
Έχουν δημιουργήσει μια σειρά από θεματικές εμπειρίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες σε επαφή με την φύση και την κουλτούρα της Ελλάδας. Από περιπατητικές περιηγήσεις μέχρι εργαστήρια και εκδρομές, οι εμπειρίες που προσφέρουν είναι γνήσιες και γεμάτες φαντασία.
Εξειδικεύονται στο να προσωποποιούν πλήρως τις υπηρεσίες που προσφέρουν.  Μέσα από την ηλεκτρονική τους εφαρμογή ή κατόπιν προσωπικής συνεννόησης, συλλέγουν πληροφορίες για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών τους και σχεδιάζουν προγράμματα απόλυτα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους. 
Corporate website: http://athensinsiders.com