Egg - Enter Grow Go

Οι απόφοιτοι του 4ου κύκλου eggAgile Agriculture Technologies
Η Agile Agriculture Technologies παρέχει στους γεωργούς και στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών αγρού, καινοτόμες και ευρηματικές λύσεις για μείωση του κόστους παραγωγής και ταυτόχρονα αύξηση της απόδοσης των καλλιεργειών. Είμαστε η εταιρεία που παρέχει πλήρως υποστηριζόμενα, φιλικά προς τον χρήστη, ενσωματωμένα συστήματα και υπηρεσίες στοχευμένες στον πρωτογενή τομέα. Οι λύσεις που προσφέρει η εταιρεία είναι σχεδιασμένες για να δίνουν προστιθέμενη αξία στην αγροτική παραγωγή μειώνοντας τις εισροές και αυξάνοντας την απόδοση και φυσικά τα κέρδη.
Χρησιμοποιώντας το σύστημα διαφοροποιημένης λίπανσης της εταιρείας μας, ο παραγωγός, μπορεί να αυξήσει την παραγωγή του σε σιτάρι κατά μέσο όρο 15%, μειώνοντας ταυτόχρονα τη χρήση λιπάσματος κατά 3% και αυξάνοντας τα επίπεδα πρωτεϊνών κατά 2%, προστατεύοντας παράλληλα το πολύτιμο περιβάλλον.
Οδηγούμενοι, από το όραμά μας να δημιουργούμε νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα μας μπορούν να συμβάλλουν στο να κερδίζετε περισσότερα χρήματα ξοδεύοντας λιγότερα.
Τηλ: +30 6986986798 - +30 6982941519
Artimelia 
H Artimelia δραστηριοποιείται στον χώρο των ρομποτικών βοηθητικών συσκευών για άτομα με αναπηρία στα άνω άκρα. Μέσω της αξιοποίησης μιας πρωτοποριακής τεχνολογίας ενεργοποίησης από έξυπνα υλικά, φιλοδοξεί να προσφέρει τεχνολογικά προηγμένες και ταυτόχρονα οικονομικές συσκευές στην αγορά, οι οποίες να ικανοποιούν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις των χρηστών τους. Στην παρούσα φάση, η Artimelia ασχολείται εντατικά με την ανάπτυξη καινοτόμων βιονικών χεριών που διαθέτουν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των υφιστάμενων εμπορικών επιλογών, όπως απόλυτα αθόρυβη λειτουργία, μικρό μέγεθος και βάρος, άνετη εφαρμογή, προηγμένο και ταχύ έλεγχο, και χαμηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης.
Τηλ: +30 6931518168


ASAP powered by ThinkkingGroup
Η πρόταση της Thinkking Group αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του τρόπου που εκτελούνται οι ταχυμεταφορές με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη μείωση του κόστους μεταφοράς και την χρήση νέων τεχνολογιών. Η πρόταση της εταιρείας είναι η υπηρεσία “ASAP”. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για διανομείς και τη διασύνδεση της με μια διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου ο εκάστοτε επαγγελματίας θα μπορεί να καλεί μεταφορείς. Οι μεταφορείς, μέσω μιας εφαρμογής για έξυπνες συσκευές, θα μπορούν να εγγράφονται στη βάση δεδομένων, να αναλαμβάνουν μεταφορές αγαθών, να λαμβάνουν οδηγίες μέσω υπηρεσίας χαρτών και γεωγραφικού στίγματος για τη βέλτιστη διαδρομή, καθώς και να εκτελούν πληρωμές. Η υπηρεσία “ASAP” θα είναι “on demand”, επομένως για κάθε παραγγελία που θα  εισάγει ο επιχειρηματίας στην πλατφόρμα, η χρέωση θα αντιστοιχεί σε μια ποσοστιαία προμήθεια. Η πληρωμή από τον πελάτη θα πραγματοποιείται με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω του POS που θα φέρει μαζί του ο διανομέας της “ASAP”.
E-mail: thinkking.group@gmail.com
Τηλ: +30 6947504350
PDTell
Το PDTell είναι μια υπηρεσία που συνδέει έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους με ταξιδιώτες. 
Συνεργαζόμαστε με Boutique ξενοδοχεία που θέλουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους συνδέοντας τους με έναν εξειδικευμένο ταξιδιωτικό σύμβουλο.
Οι σύμβουλοι μας θα είναι εκεί όταν τους χρειαστείτε, παρέχονταςυπηρεσίες όπως αναζήτηση ταξί, κλείνονταςτραπέζι σε εστιατόρια ή απλά συνιστώντας το καλύτερο bar της πόλης για cocktails! 
Όλες αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να κλειστούν αυτόματα μέσω ενός μηνύματος. Είναι τόσο εύκολο.
Θέτουμε πολύ αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ταξιδιωτικών συμβούλων μας αλλά και στα μέρη που προτείνουμε έτσι ώστε να διασφαλίσουμε μοναδικές υπηρεσίες στους ταξιδιώτες κατά την διάρκεια της διαμονής τους μακριά από τετριμμένα τουριστικά μέρηCooklab 
Το Cooklab φέρνει στην πόρτα σας ένα κουτί με φρέσκα υλικά στις σωστές ποσότητες, έτοιμα να μαγειρευτούν, ώστε να δημιουργήσετε βήμα προς βήμα λαχταριστές συνταγές σε λιγότερο από 30 λεπτά. Στόχος του Cooklab είναι να μετατρέψει το μαγείρεμα σε μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία, επιτρέποντας στον καταναλωτή να αφιερώσει τον χρόνο του σε όσα τον ευχαριστούν, και να προωθήσει την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Για το Cooklab το φαγητό δεν είναι μόνο βιολογική ανάγκη, αλλά και κοινωνική. Καθημερινά μας ενώνει και μας φέρνει πιο κοντά με την οικογένεια, τους φίλους
και τους συναδέλφους μας, αφού μοιραζόμαστε στιγμές γευστικής δημιουργίας και απόλαυσης!
Τηλ: +30 6980278969 - +30 6978042920
Ex Machina
Η Ex Machina αξιοποιεί τη δύναμη του Internet of Things για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις περιβαλλοντικής παρακολούθησης, με έμφαση στην ανάλυση καιρικών δεδομένων. Χρησιμοποιώντας έτοιμο ή εξατομικευμένο hardware, η Ex Machina κάνει τον κόσμο πιο “έξυπνο”, δραστηριοποιούμενη σε τομείς όπως έξυπνες πόλεις & κτίρια, και αγροτική παραγωγή.
Με στόχο την εξάλειψη της αβεβαιότητας για την πρόγνωση καιρού, δημιούργησε την υπηρεσία Weather ex Machina, την οποία διαθέτει μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου. Κατασκευάζοντας και διαθέτοντας (σύντομα) το δικό της αυτόνομο, online μετεωρολογικό σταθμό, είναι σε θέση να παρέχει προσωποποιημένη, αξιόπιστη πρόγνωση καιρού σε κάθε τοποθεσία, στο αστικό περιβάλλον ή στο χωράφι.
Το πελατολόγιο της Ex Machina περιλαμβάνει εταιρίες όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής, που επωφελούνται από τις υπηρεσίες παρακολούθησης αέριας/ηχητικής ρύπανσης και ανάλυσης καιρικών δεδομένων, με δραστική μείωση του κόστους τους και μια πιο οικολογική εταιρική ταυτότητα.
Website: http://exm.gr 
E-mail: connect@exm.gr 
Τηλ: +30 215 215 7552


forawalk 
Το forawalk είναι μια εφαρμογή για smartphones που απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιοκτήτες σκύλων με απώτερο σκοπό τη δικτύωση και την από κοινού βόλτα των σκύλων από τους ιδιοκτήτες τους. Η εφαρμογή φέρνει κοντά τους χρήστες μέσω διαδραστικού χάρτη και έξυπνων φίλτρων αναζήτησης, έτσι ώστε ο χρήστης να διαμορφώνει την εμπειρία της βόλτας του όπως αυτός επιθυμεί.
Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από προσωπικές εμπειρίες της ομάδας του forawalk, η οποία αποτελείται από τέσσερις φίλους.Fraud Line 
H Fraud Line προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις με στόχο την καθιέρωση της επιχειρηματικής ηθικής και την εξάλειψη της απάτης εντός των εταιρειών και οργανισμών. Μειώνουμε τις απώλειες των επιχειρήσεων από περιστατικά απάτης, προστατεύουμε τη φήμη τους, διαφυλάσσουμε τις θέσεις εργασίας και βελτιώνουμε την εργασιακή κουλτούρα.
Δίνουμε προτεραιότητα στην πρόληψη κάνοντας τον εργαζόμενο σύμμαχό μας στον αγώνα κατά της απάτης. Παρέχουμε προσαρμοσμένες και ανταποδοτικές υπηρεσίες:
Αξιολόγηση και διαχείριση κινδύνων απάτης.
Εγκαθίδρυση εταιρικών πολιτικών και μέτρων κατά της απάτης. 
Βιωματική εκπαίδευση/ευαισθητοποίηση των εργαζομένων για την κινητοποίηση και ηθική τους ενίσχυση.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες για διερεύνηση και διευθέτηση περιστατικών απάτης.
Ηλεκτρονική πλατφόρμα ανώνυμων καταγγελιών.
Η καινοτόμος ηλεκτρονική πλατφόρμα ανώνυμων καταγγελιών της Fraud Line δίνει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους και σε άλλους ενδιαφερόμενους που ευαισθητοποιούνται να ενημερώνουν την πλατφόρμα για περιστατικά απάτης εύκολα και ανώνυμα, από τον υπολογιστή ή το έξυπνο κινητό τους τηλέφωνο. Η πλατφόρμα επιτρέπει τη διατήρηση ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας, χωρίς ωστόσο να χάνεται η ανωνυμία.
Το πρόβλημα της απάτης μας επηρεάζει και μας αφορά όλους. Η Fraud Line έχει τις λύσεις.
Τηλ: +30 6977356534

Rubinsta
Το Rubinsta αποτελεί μια καινοτόμο πλατφόρμα στοχευμένης προώθησης για τις επιχειρήσεις και ταυτόχρονα ένα εθιστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για τους χρήστες. 
 
Το Rubinsta είναι για τους χρήστες του ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού το οποίο εξελίσσεται στον πραγματικό κόσμο. Οι χρήστες συλλέγουν πετράδια, εκτελώντας απλές ενέργειες. Κερδίζουν πετράδια επισκεπτόμενοι συνεργαζόμενα καταστήματα και προωθώντας τα στους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα. Τα πετράδια στη συνέχεια τα εξαργυρώνουν κερδίζοντας δωροεπιταγές, κάρτες καρτοκινητής, προπληρωμένες κάρτες και άλλα πολλά.
 
Το Rubinsta για τις επιχειρήσεις είναι ένα μέσο στοχευμένης και αποτελεσματικής προώθησης. Μέσω της πλατφόρμας μας οι επιχειρήσεις στέλνουν αυτοματοποιημένες εξατομικευμένες προσφορές, προσελκύοντας έτσι νέους πελάτες. Ταυτόχρονα, επωφελούνται από buzz στα κοινωνικά δίκτυα και αυξάνουν την επισκεψιμότητα στα καταστήματα τους. Τους παρέχουμε, δηλαδή, δυναμική διαδικτυακή και mobile παρουσία ώστε να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να ξεχωρίσουν.
Tel: +30 6989668931 - +30 6938967244

GenARCH “Generative ARCHITECTURE for energy efficiency” 
Η εταιρεία GenARCH είναι μία πρωτοπόρος επιχείρηση παροχής καινοτόμων αρχιτεκτονικών υπηρεσιών στον τομέα των Κτηρίων Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης (nZEB). Αξιοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία παραμετρικού σχεδιασμού σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση μέσω γενετικών αλγορίθμων και την ενεργειακή προσομοίωση, επιτυγχάνει βέλτιστες λύσεις ενεργειακού σχεδιασμού με διαφοροποιημένη αρχιτεκτονική μορφή για το σχεδιασμό νέων, αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση/ανακαίνιση υφιστάμενων κτηρίων. 
Τηλ.: +30 6976990998 (Ελευθερία Τουλουπάκη) Greeking.me
Η Greeking.me είναι μια καινοτόμος εταιρεία που δραστηριοποιείται στον πολιτιστικό τουρισμό. Δίνοντας έμφαση στη δημιουργία αυθεντικών και προσωποποιημένων εμπειριών για τους επισκέπτες της χώρας, η εταιρεία προσφέρει tailor-made αλλά και θεματικές βόλτες, γαστρονομικές εμπειρίες όπως μαθήματα ελληνικής κουζίνας και περιπάτους γευσιγνωσίας, μαθήματα παραδοσιακών χορών και δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες.  Ένας από τους τομείς εξειδίκευσης της Greeking.me είναι η διοργάνωση εταιρικών events αλλά και outdoor team-building δραστηριοτήτων.
Η εταιρία δραστηριοποιείται σε Αττική, Πελοπόννησο και Ηράκλειο Κρήτης ενώ πρόσφατα βραβεύθηκε ως Exclusive Tour Operator of the year, από το Luxury Travel Guide. 
Με άξονες την υψηλή ποιότητα, το δημιουργικό πνεύμα και το άψογο customer service, στόχος της Greeking.me είναι να κάνει τους επισκέπτες της χώρας μας να νιώσουν στην ουσία του τον ελληνικό πολιτισμό, με έναν τρόπο αυθεντικό και πρωτότυπο. 
Τηλ: +30 6942070899


Humane
Το Humane είναι μία κοινωνική επιχείρηση με σκοπό την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις. Δημιουργούμε τα προϊόντα Humane reaction, υψηλού design και ποιότητας όπως μπλούζες, κούπες και notebooks. Κάθε προϊόν “reaction” είναι αφιερωμένο σε μία διαφορετική πάθηση και υποστηρίζει τρεις υπεραξίες: ενημέρωση του ευρέως κοινού, οικονομική υποστήριξη των παροχών υγείας και φροντίδας και την εργασιακή ένταξη των ασθενών στην κοινωνία. Είμαστε ένα δίκτυο που συνδέει τους designers με τους επιστήμονες υγείας και φροντίδας και καλεί κάθε πολίτη σε μία θετική αντίδραση.
Τηλ: +30 6974086554 (Αριάδνη Κοσμαδάκη), +30 6970598335 (Δημήτρης Κοντοπίδης)
APOLINK
Η APOLINK είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα διασύνδεσης βιομηχανικών εταιρειών με στόχο τη μεταξύ τους διαχείριση πλεονάζοντος βιομηχανικού εξοπλισμού και αναλωσίμων. Αφορά κυρίως εταιρείες τελικούς χρήστες (end-users) ενώ μέσω της πλατφόρμας οι εταιρείες-πωλητές μπορούν να διαθέσουν εξοπλισμό είτε προς πώληση είτε προς ενοικίαση σε εταιρείες-αγοραστές.
Η πλατφόρμα δημιουργεί μία δευτερογενή αγορά εξοπλισμού και αναλωσίμων παραγωγής, όπου οι εταιρείες αγοραστές μπορούν να αναζητήσουν καινούριο ή μεταχειρισμένο εξοπλισμό και αναλώσιμα σε καλύτερες τιμές με πιο άμεσο τρόπο απ’ ότι στην πρωτογενή αγορά (προμηθευτές συνήθως εξωτερικού). Μέσω της πλατφόρμας, εκτός των άλλων, καλύπτονται εποχιακές και επείγουσες ανάγκες εταιρειών ενώ μειώνονται τα αποθέματα τους και τα βραδέως κινούμενα υλικά και εξοπλισμός τους.
Τηλ: +30 6974193381
LilTECH
Η LilTECH είναι μια νεοϊδρυθείσα εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών, του αυτοματισμού και των καινοτόμων gadget. Στόχος της εταιρείας είναι η απλοποίηση των καθημερινών δραστηριοτήτων και η διευκόλυνση της διαδραστικότητας με άλλες συσκευές. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία κατασκευάζει το LilyWatch. Το LilyWatch είναι ένα έξυπνο ρολόι ανοιχτού κώδικα, που ο καθένας μπορεί να τυπώσει σπίτι του και έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τις κινήσεις των δαχτύλων του χεριού για το χειρισμό άλλων συσκευών (IoT, Κινητό, PC κλπ.).
Τηλ: +30 6987320241
Mentor
Η Mentor δραστηριοποιείται στον εισερχόμενο πολιτιστικό (αρχαιολογικό/εκπαιδευτικό) τουρισμό, τον στρατηγικό σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης περιοχών με έντονο πολιτισμικό χαρακτήρα, καθώς και στη διοίκηση πολιτισμικών μονάδων.

Η ομάδα της Mentor σχεδιάζει και προσφέρει ποιοτικές θεματικές περιηγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας, σε συνδυασμό με διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και καλλιτέχνες. Με κύριο άξονα τον αρχαίο ελληνικό κόσμο, συνδυάζονται όλα εκείνα τα στοιχεία που θα προσφέρουν στον επισκέπτη, όχι μία συμβατική τουριστική βόλτα στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, αλλά μία ανεπανάληπτη βιωματική εμπειρία. Οργανωμένες θεματικές εκδρομές, όπως «Η Ιερά Οδός: ο δρόμος για την Ελευσίνα», «Οι 5 Ιερές Πόλεις της Αρχαίας Ελλάδας» και «Τα Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια» αλληλεπιδρούν με διαδραστικά σεμινάρια στο αρχαίο θέατρο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την αρχαία ελληνική γλώσσα, την Ιπποκράτειο Ιατρική και Διατροφή κ.α., με απώτερο στόχο την παροχή στον επισκέπτη ενός ουσιαστικού ταξιδιού ζωής, μέσω της γνώσης και των εμπειριών που θα έχει αποκομίσει.

Όσον αφορά στη διοίκηση πολιτισμικών μονάδων, η εταιρεία έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια εμπειρία σε project που αφορούν στην τουριστική προβολή της Δυτικής Αττικής, τον Αρχαιολογικό Χώρο της Ελευσίνας, καθώς και την ανάδειξη της πολιτισμικής της κληρονομιάς. Ξεχωριστή μάλιστα θέση στο πελατολόγιό της κατέχει η Ελευσίνα 2021 | Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, της οποίας η Mentor ανέλαβε τον στρατηγικό σχεδιασμό του marketing και της επικοινωνίας πριν και μετά την πρόσφατη ανακήρυξή της.

web: mentoringreece.com
email: info@mentoringreece.com
Τηλ: 210 300 8333
NEOPERATIVA
Η Neoperativa αποτελεί ένα σύγχρονο πρακτορείο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των New Media και αναλαμβάνει τη στρατηγική σχεδίαση, παραγωγή, διαχείριση, προβολή και προώθηση καινοτόμων έργων (NeoProjects) ψηφιακού, διαδραστικού και πολυμεσικού περιεχομένου -κάθε είδους- με εμπορικό, καλλιτεχνικό ή/και κοινωνικό σκοπό. 
Παράλληλα, η Neoperativa παρέχει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με αμεσότητα και ευελιξία, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες εταιρειών, φορέων και οργανισμών που επιθυμούν να παρουσιαστούν και να διακριθούν στον ψηφιακό κόσμο, αλλά διαθέτουν περιορισμένους πόρους, μέσα ή τεχνογνωσία. 
Κύριο στοιχείο διαφοροποίησης της εταιρείας αποτελεί το γεγονός ότι στηρίζει τη λειτουργία της στην ανάπτυξη μιας δραστήριας και νεανικής κοινότητας δημιουργών (NeoCreators) διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων και επαγγελματικής εμπειρίας, ώστε να υποστηρίζει την πρωτοτυπία, τον ενθουσιασμό, τη συμμετοχικότητα, το ταλέντο και τη συνεργασία. 
Μέσω της πλατφόρμας της, η Neoperativa γίνεται το γρανάζι που συνδέει τη δημιουργική κοινότητα με τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ παράλληλα προωθεί μοναδικές, απολαυστικές, γεμάτες νόημα και φαντασία παραγωγές! 
Τηλ: +30 6982131410 (Θάνος Καπράνος)


Oinό 
Το Oinό είναι ένα υβριδικό κατάστημα με προϊόν και υπηρεσία το κρασί. Η καινοτομία της επιχείρησης έγκειται στη βέλτιστη εκμετάλλευση και προσαρμογή ενός συστήματος wine dispenser με smartcards με στόχο τη δυνατότητα ανεξάρτητης δοκιμής/κατανάλωσης κρασιού από τους πελάτες και τη διαφοροποίηση τιμολόγησης της ποσότητας δοκιμής. Βασικοί άξονες της επιχείρησης είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην ολιστική εμπειρία οινογευσίας, η προώθηση του ελληνικού αμπελώνα εγχώρια αλλά και στο εξωτερικό, όπως και η επέκταση σε προϊόντα και τομείς σχετικούς με τον οίνο.  
Τηλ: +30 693 6092458 - +30 694 6060972
Reventia 
Η Reventia είναι μια B2B νεοφυής επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομετρικής ταυτοποίησης χρηστών έξυπνων συσκευών, δρώντας ως δικαιοπάροχος software διανοητικής ιδιοκτησίας (soft IPs) για ενσωματωμένα συστήματα χαμηλής ενέργειας μέσα στο οικοσύστημα του Internet of Things (IoT). Η Reventia δημιουργεί προϊόντα βιομετρικής ταυτοποίησης βασισμένα στην ανάλυση του ήχου της φωνής ή της καρδιάς του τελικού χρήστη ενώ επεκτείνει την έρευνά της και σε εναλλακτικά σχήματα αυθεντικοποίησης για έξυπνες συσκευές. Τα soft IPs της Reventia αποτελούν ευέλικτες, ισχυρές και εύκολα διαχειρίσιμες λύσεις ενσωματωμένου κώδικα μεγάλης πυκνότητας που εγγυώνται την μέγιστη δυνατή αυθεντικοποίηση σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Σε συνεργασία με το πρωτόκολλο Bluetooth Low Energy (BLE), εξασφαλίζεται ένας απλός και αποδοτικός τρόπος ασφαλούς πρόσβασης των χρηστών σε wearables και λοιπές IoT συσκευές. Λόγω συμβατότητας με το σύνολο των επεξεργαστών που ανήκουν στην οικογένεια αρχιτεκτονικής ARM τα soft IPs της Reventia προσδίδουν προστιθέμενη αξία στη διεθνή βιομηχανία ημιαγωγών.
Τηλ: +30 6932239491 Smart City Sensing (SCS)
Η SCS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανάπτυξη «έξυπνων» και βιώσιμων πόλεων, με σκοπό τη διάθεση τεχνολογιών που εξασφαλίζουν την αστική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, τη βελτίωση της ζωής στις πόλεις και την αειφορία.
Οι λύσεις περιλαμβάνουν εγκατάσταση ασύρματων αισθητήρων για την παρακολούθηση αστικών θέσεων στάθμευσης και την διάθεση της πληροφορίας σε οδηγούς και φορείς διαχείρισης πάρκινγκ. Στόχος της πλατφόρμας είναι η άμβλυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης σε μεγάλα αστικά κέντρα, η μείωση των ρύπων αλλά και η εξοικονόμηση καυσίμου, χρόνου και ενέργειας. Παράλληλα η δικτυακή πλατφόρμα επιτρέπει στους φορείς διαχείρισης χώρων στάθμευσης να παρακολουθούν τις διαθέσιμες θέσεις ώστε να επιτυγχάνουν καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων, απολαμβάνοντας οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.
Τηλ: +30 6944833802
Keeano
Το Keeano είναι ένα κοινωνικό δίκτυο βασισμένο στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, επισκέπτη και τουρίστα στην παραλία. Είναι μια cloud υπηρεσία με mobile clients σε όλες τις πλατφόρμες(iOS, Android, Windows Phone) που βοηθάει τον τελικό χρήστη στην εύρεση της καταλληλότερης παραλίας βάσει του προφίλ που έχει δημιουργήσει σε άλλα κοινωνικά δίκτυα ή στο ίδιο. Παράλληλα, του δίνεται η δυνατότητα καταγραφής μιας παραλίας ή έκτακτων περιστατικών. Η εφαρμογή μπορεί να τον κατευθύνει και να τον ενημερώσει για λεπτομέρειες ως προς τον καιρό, την τοποθεσία των φίλων του, τις υποδομές και τη δομή μιας παραλίας, καθώς επίσης και τις προσφορές που προωθούν τα τοπικά ενδιαφερόμενα μέρη γύρω από την παραλία, μέσω της πλατφόρμας. Η συχνή χρήση της εφαρμογής θα επιβραβεύει τον χρήστη με πόντους και δώρα βάσει των ενεργειών του. Το Keeano είναι μια data driven mobile εφαρμογή, που στοχεύει στην εξωστρέφεια και στην καταγραφή ακτογραμμών σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Website: www.keeano.com
Tel: + 30 6972288893


StArtbio
Η StArtbio είναι μια καινοτόμα επιχείρηση στον τομέα της μοριακής διάγνωσης που σκοπό έχει την ανάπτυξη σύγχρονων μεθόδων διάγνωσης αλλεργιών και παθογόνων (κυρίως ιών) που προκαλούν την έξαρση/αναφυλαξία/κρίσεις των αλλεργικών νοσημάτων. Βασικός στόχος είναι να προσφέρει στους εξειδικευμένους γιατρούς τα εργαλεία για την αποτελεσματική διάγνωση όλων των αλλεργικών νοσημάτων τόσο με υψηλή ειδικότητα όσο και την κάλυψη όλου του φάσματος των αλλεργιογόνων και των λοιμώξεων. 
Tactical 
Το Tactical είναι ένα σύστημα λογισμικού που υποστηρίζει το προσωπικό μεγάλων εγκαταστάσεων να διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες και τα έκτακτα περιστατικά σε πραγματικό χρόνο. Αποτελείται από μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και ένα λογισμικό κέντρου ελέγχου. Μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών της επιχείρησης επιτυγχάνει άμεση αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού και μείωση του λειτουργικού της κόστους.
Τηλ: +30 26510 48522
Tooristas 
Ο Tooristas είναι ο απόλυτος ψηφιακός βοηθός για τους παρόχους τουριστικών δραστηριοτήτων και εκδρομών .
Τα τελευταία χρόνια οι ταξιδιώτες αναζητούν όλο και περισσότερο να ζήσουν μοναδικές και προσωποποιημένες εμπειρίες στα ταξίδια τους εστιασμένες κυρίως στις κατά τόπους παραδόσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των παρόχων αυτών των δραστηριοτήτων χρησιμοποιούν ακόμα παραδοσιακές μεθόδους για να διαχειριστούν και να προωθήσουν την επιχείρηση και τις δραστηριότητές τους. Ο Tooristas έρχεται να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα παρέχοντας στις επιχειρήσεις αυτές όλα τα εργαλεία ώστε να διαχειριστούν την επιχείρησή τους σε πραγματικό χρόνο, από όπου και αν βρίσκονται και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους σε πολλαπλά ψηφιακά κανάλια και αγορές.
Website: http://www.tooristas.com
Τηλ: +30 6979 77 46 60


Ingredio
H Ingredio είναι μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, μέσω της οποίας  ο χρήστης μπορεί να τραβήξει  φωτογραφία τα συστατικά ενός καλλυντικού ή τροφίμου με το κινητό του τηλέφωνο και να ενημερωθεί κατά πόσο αυτά  τα συστατικά είναι ασφαλή ή τοξικά / αλλεργιογόνα ή φυσικής προέλευσης, σύμφωνα με τις υπάρχουσες χημικές βάσεις δεδομένων. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε την αυξανόμενη μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν έναν υγειή τρόπο ζωής και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με την υγιεινή διατροφή και τα καλλυντικά χωρίς τοξικές/χημικές ουσίες. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ελεύθερη κοινωνία χωρίς τοξικές/χημικές ουσίες και να ενημερώσουμε και να  εκπαιδεύσουμε τους καταναλωτές σχετικά με τα συστατικά των προϊόντων που αγοράζουν. Η ομάδα Ingredio εργάζεται για να επιτύχει τους στόχους  της, που είναι η προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος, καθώς και η αύξηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών προς έναν κόσμο απαλλαγμένο από επικίνδυνες χημικές ουσίες.
Website: www.ingred.io
Email:   info@ingred.io
Twitter @ingredio
Facebook: https://www.facebook.com/ingred.io
Messinian Hub-herbal products & more
Η Messinian Hub-herbal products & more είναι μια νέα καινοτόμος επιχείρηση στον τομέα των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών (ΑΦΦ). Συνδυάζει την εγκατάσταση εργαστηρίου  μικροπολλαπλασιασμού (in vitro), την εγκατάσταση καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής (καλλιέργεια, επεξεργασία, τυποποίηση) ΑΦΦ, καθώς και τη δημιουργία ομάδας παραγωγών εναλλακτικής γεωργίας. Η εταιρία στοχεύει στην αξιοποίηση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών ΑΦΦ, όπου ύστερα από επεξεργασία θα τυποποιούνται είτε με τη μορφή φυταρίων πολλαπλασιαστικού υλικού, είτε αποξηραμένης δρόγης, είτε αιθέριων ελαίων. Η βασική καινοτομία έγκειται στην ιστοκαλλιέργεια, δηλαδή στην παραγωγή πολύ μεγάλου αριθμού, γενετικά όμοιων πιστοποιημένων φυτών, στη δυνατότητα πολλαπλασιασμού και διάσωσης απειλούμενων φυτικών ειδών αλλά και στη δυνατότητα διατήρησης πιστοποιημένου γενετικού υλικού επί μακρόν σε τράπεζα διατήρησης φυτικού υλικού. Η μαζική παραγωγή φυτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε περιορισμένο χώρο και χρόνο, σε συνδυασμό με την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ΑΦΦ, αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, αφού επιδιώκει να καλύψει όλο τον κύκλο παραγωγής, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας.
Website: www.messinianhub.gr
Εmail: vnikas@messinianhub.gr nkadoglou@messinianhub.gr
Τηλ: +30 697 4718795 - +30 694 0776531
Woof Club 
Η εταιρεία Woof Club δραστηριοποιείται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών και στοχεύει στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας όσων ταξιδεύουν με τα κατοικίδια τους. Η καινοτομία της πλατφόρμας Woof Club έγκειται στην εισαγωγή ενός εξελιγμένου συστήματος διαδικτυακών κρατήσεων σε ξενοδοχεία και καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια με δυνατότητα επιπλέον κράτησης εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών κατά το χρόνο διαμονής. Η εμπειρία που προτείνεται μέσα από την πλατφόρμα της Woof Club, επιτρέπει στον χρήστη να ταξιδεύει χωρίς επιπλέον βάρος για το κατοικίδιο του, να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τη διαμονή του σε έναν προορισμό αξιόπιστα φιλικό προς τον ίδιο και το κατοικίδιο του και να επωφελείται από παροχές που έχουν σχεδιαστεί για τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Παράλληλα, οι υπηρεσίες της Woof Club διευκολύνουν σημαντικά τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να διαχειριστούν ποιοτικά τις απαιτήσεις πελατών που συνοδεύονται από τα κατοικίδια τους, να προσαρμόσουν τις πολιτικές που αφορούν σε κατοικίδια προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις συνθήκες της αγοράς και να προσφέρουν φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών. 
Τηλ: 210 3006888 - 6955221142 
Work it
To work it είναι η μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης και επιβράβευσης του προσωπικού σε cafe, bar, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Φέρνει σ’ επαφή εργαζόμενους και επιχειρήσεις, ενώ συγχρόνως προσφέρει τη δυνατότητα στο πελάτη να δώσει feedback για την εξυπηρέτηση που έλαβε σε ένα μαγαζί. Στόχος του work it είναι να φέρει στο προσκήνιο το ανθρώπινο δυναμικό των καταστημάτων και να δώσει την ευκαιρία στους καλύτερους να αναδειχθούν, μέσα από την ποιότητα της δουλειάς τους.Social Plus  
Η ΑΜΚΕ Social Plus ιδρύθηκε με σκοπό να υποστηρίξει άτομα με αναπηρία να ενταχθούν/επανενταχθούν στην αγορά εργασίας. Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενίσχυσης των Κοινωνικών Επιχειρήσεων, οι οποίες απασχολούν άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, καθώς και το καινοτόμο εργαλείο του "Ανάδοχου Εργοδότη", το οποίο επιτρέπει την αποτελεσματική σύνδεση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας με τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Τηλ.: +30 6976292421 - +30 6943851715
Challedu
Η 'Challedu' είναι μια startup εταιρεία στο χώρο του EdTech που καινοτομεί δημιουργώντας εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Ο βασικός στόχος της 'Challedu' είναι η δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που μετατρέπουν την εκπαίδευση και την διαπαιδαγώγηση σε βιωματικό παιχνίδι ανακάλυψης. Στη 'Challedu' πιστεύουμε βαθιά ότι το παιχνίδι και η δημιουργικότητα δεν είναι χάσιμο χρόνου αλλά αποτελούν τις κυριότερες μορφές ανακάλυψης του κόσμου γύρω μας και μέσα μας. Η βιωματικότητα του παιχνιδιού και των τεχνών χαρίζει μια αναντικατάστατη προσωπική εμπλοκή και εμπειρία. Τα gamificated κουίζ και οι σχολικού τύπου δραστηριότητες, αποτελούν για εμάς ξεπερασμένο μοντέλο. Τα παιχνίδια μας έχουν ως εκπαιδευτικό εργαλείο το παιχνίδι και τις τέχνες. Γύρω από πρωτότυπα παραμύθια, ξετυλίγεται ένα σύμπαν παιδαγωγικών δραστηριοτήτων. Εικαστικά, θεατρικά, μουσικά, χορευτικά, μαγικά, ομαδικά παιχνίδια. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν σύγχρονα App με Experiential ή Action στοιχεία, Porfolio App με τη δυνατότητα ανασκόπησης της προόδου του παιδιού, παιχνίδια καρτών Hackers και Keys,  RETRO παιχνίδια όπως δημιουργικά kit, audiobook, κούκλες κ.α. . Οι υπηρεσίες της 'Challedu' περιλαμβάνουν Challenge Games-Ομαδικά βιωματικά παιχνίδια ρόλων, που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς φορείς καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια για την εκπαιδευτική και παιδαγωγική κοινότητα. Όραμά μας είναι μέσα από το καθημερινό παιχνίδι, τα παιδιά να κερδίσουν γνώσεις και εμπειρίες διασκεδάζοντας. Will you take the challenge of Challedu?
Τηλ: +30 6947812734 - +30 6974753727


Πάρκο Χαράς: Ένα Πάρκο για όλους
Το "Πάρκο Χαράς: Ένα Πάρκο για όλους" είναι ένας πρωτοποριακός πολυχώρος αναψυχής και επιμόρφωσης για παιδιά και ενήλικες. Σκοπός του είναι η δημιουργία μίας νέας φιλοσοφίας γύρω από την ευπαθή ομάδα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) και τη μείωση της κοινωνικής προκατάληψης στη σύγχρονη Ελλάδα. Ο κεντρικός πυρήνας του Πάρκου συνίσταται στη δημιουργία της πρώτης ειδικά προσαρμοσμένης και προσβάσιμης παιδικής χαράς (εξωτερικός χώρος) και παιδότοπου (εσωτερικός χώρος) με κατάλληλο εξοπλισμό, με στόχο τα παιδιά με κινητικές, γνωστικές και αισθητηριακές διαταραχές να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν ενεργά δίπλα σε τυπικά αναπτυσσόμενα παιδιά. Παράλληλα, το Πάρκο στοχεύει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ελκυστικού προς το σύνολο του πληθυσμού, προσφέροντας πλήθος διαφορετικών πρωτοποριακών ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών παροχών, με στόχο την ουσιαστική ένταξη και συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) στην κοινωνία. Εκπαιδευτικά εργαστήρια και αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά με και χωρίς αναπηρία, ημερίδες και συνέδρια για επαγγελματίες, καθώς και η δημιουργία κοινωνικού δικτύου μεταξύ των φροντιστών ΑμεΑ, θα αποτελέσουν βασικούς πυλώνες του οράματος μας.
Website:www.parkoxaras.org
Ε-mail:info@parkoxaras.org
Τηλ: +30 6945637145


Σύστημα Επικοινωνίας & Εντοπισμού Οχημάτων χωρίς χρήση GPS/3G/4G για Περιαγωγή Δεδομένων
Το Σύστημα Επικοινωνίας  & Εντοπισμού Οχημάτων χωρίς χρήση GPRS/3G/4G για Περιαγωγή Δεδομένων βρίσκει εφαρμογή, στη νηπιακή φάση του προϊόντος σε οχήματα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης. Πρόκειται για μία ηλεκτρονική συσκευή με πομπό(ους), ως το βασικό μέρος του συστήματος επικοινωνίας και Δέκτη όπου το επιθυμητό μέγεθος τους δεν θα ξεπερνά ένα συμβατικό κινητό τηλέφωνο, όπου με τη βοήθεια κεραίας εκπέμπει σήματα που περιέχουν πληροφορίες, τις οποίες μετασχηματίζει ή κωδικοποιεί για να τις μεταφέρει σε κανάλι ή μέσο μετάδοσης. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα Modem που θα μετατρέπει τα αναλογικά δεδομένα σε ψηφιακό σήμα, και εν συνεχεία θα αποστέλλονται στην τηλεφωνική συσκευή του χρήστη ή στη σελίδα web (παραλήπτης-δέκτης).