Νικόλαος Νικολάου
nikolaos nikolaou
Νικόλαος Νικολάου

Μέλος του ΔΣ της εταιρείας LABEL PACK ΑΕ και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία TAXIPLON AE

Νικόλαος Νικολάου

Ο Νικόλαος Νικολάου γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Λεόντειο σχολή και κατόπιν σπούδασε Business Administration (Bsc) στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Deree College). Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Λονδίνο, στο University of Westminster όπου και ειδικεύθηκε στη διοίκηση διεθνών επιχειρήσεων και πολυεθνικών (MA International Business & Management).

Στο Λονδίνο ασχολήθηκε με την αγορά του real estate και ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία με αντικείμενο την πώληση και εκτίμηση βιομηχανικών ακινήτων και ξενοδοχείων. Στην Ελλάδα συμμετείχε σε εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στους τομείς της εστίασης με τη μέθοδο του franchising (Domino's Pizza), αλλά και στον τραπεζικό τομέα και διετέλεσε franchisee και στέλεχος της Eurobank OPEN24.

Δίδαξε στο παράρτημα του University of Wales στην Ελλάδα για 5 έτη στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και παραδίδει σεμινάρια επιχειρηματικότητας και επιχειρηματικής προσαρμογής. Παράλληλα, συμμετέχει ως επενδυτής σε πλατφόρμες crowdfunding.

Σήμερα συμμετέχει στο ΔΣ της εταιρείας LABEL PACK Α.Ε. (εταιρεία ακινήτων) και είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία TAXIPLON A.E.

Παράλληλα, διδάσκει στο πρόγραμμα Executive MBA το module “Leadership and Management” του πανεπιστημίου Bolton στο New York College.